Kuva: AOP

Agentti kertoo Betty Whiten kuolinsyyn ja kumoaa huhut: "Hänen kuolemaansa ei saa politisoida"

04.01.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Hollywood-legendan ystävä ja agentti Jeff Witjas kumoaa huhut, että koronarokotuksella olisi tekemistä Whiten kuoleman kanssa.

Legendaarinen näyttelijä Betty White menehtyi 31. joulukuuta 99-vuotiaana. Hollywood-tähden agentti ja läheinen ystävä Jeff Witjas on nyt kertonut, että White koki luonnollisen kuoleman. Samalla Witjas kumoaa huhut siitä, että koronarokotuksella olisi osuutta tähden kuolemassa.

- Betty kuoli rauhassa nukkuessaan kotonaan. Jotkut sanovat, että hänen kuolemansa liittyi kolmannen koronarokoteannoksen ottamiseen kolme päivää aikaisemmin, mutta tämä ei ole totta. Hän koki luonnollisen kuoleman. Hänen kuolemaansa ei saa politisoida. Hän ei elänyt elämäänsä sillä tavalla, Witjas kertoo tiedotteessa.

Whiten menehtymisen jälkeen netissä lähti kiertämään Whiten sanomaksi kerrottu sitaatti.

”Syökää terveellisesti ja ottakaa rokotteet. Sain kolmannen rokoteannokseni tänään”, sitaatissa luki ja päivämääräksi oli merkitty 28. joulukuuta.

Tämä sitaatti on kuitenkin valheellinen.

- Hän ei koskaan sanonut tuota kolmanteen rokotukseen liittyen. Betty koki luonnollisen kuoleman. Hän ei ottanut rokoteannosta kolme päivää ennen kuolemaansa, Witjas sanoo.

Rakastettu näyttelijä olisi täyttänyt 100 vuotta 17. tammikuuta. White muistetaan muun muassa Tyttökullat-komediasarjasta, jossa hän esitti Rose Nylundia. Hän teki mittavan televisio- ja elokuvauran ja tuli tunnetuksi myös eläinten oikeuksien puolestapuhujana. Whitea pidetään varhaisen television pioneerina.

Lue myös: Näyttelijätähdellä uniikki ystävyys Betty Whiten, 99, kanssa - muistelee alkoholinhuuruista iltaa

Lähteet: Metro, People

Kilpailut

Uusimmat