Kuva: MTV3/AOP

Salkkarit-tähti Tuuli Mattila ja näyttelijä-ohjaaja Lauri Nurkse menivät kihloihin - "Joulukalenterista aikamoinen yllätys!"

22.12.2021 16:15 - Roy Kokkonen

Kosinta tapahtui lauluesityksen saattelemana.

Näyttelijäpari Lauri Nurkse, 43 ja Tuuli Mattila, 35, ovat menneet kihloihin. Pariskunta kertoo asiasta Instagram-tileillään.

Vastakihlautuneet julkaisivat kuvasarjan, jossa he istuvat pöydän ääressä pidellen toisiaan käsistä. Mattilan nimettömässä on nähtävissä kaunis timanttisormus.

"Eilen tulikin joulukalenterista aikamoinen yllätys! Oltiin sovittu että mennään syömään kun marraskuussa tuli täyteen kahdeksan vuotta yhteistä taivalta. Selfmade joulukalenterimme 21. luukussa olikin yllätyksen sijaan vaan lappu.. mutta lapussa mulle luvattiin lauluesitys", Mattila kirjoittaa.

"Lauluesityksen jälkeen seurasi vielä suurempi yllätys, jonka tuloksena ollaankin nyt kihloissa! Ravintolaillallinen menikin sitten sormusta ihastellessa ja pussaillessa!" hän jatkaa.

Mattila tähdittää Salatut elämät -sarjaa, jossa hän aloitti viime vuonna lääkäri Susu Honkasena. Nurkse puolestaan on näytellyt muun muassa elokuvassa Pahat pojat. Lisäksi hänet tunnetaan myös ohjaajana.

He ovat tehneet töitä yhdessä Kentän laidalla -sarjan parissa. Mattila kertoi kesällä Voice.fi:lle, että samalla alalla työskenteleminen on rikkaus.

- Nämä ovat intohimoammatteja ja näistä riittää paljon puhuttavaa. Se on iso rikkaus. Toki  joskus työ ja vapaa-aika menevät sekaisin.

Lue myös: Innokas fani yllätti Salkkarit-tähti Tuuli Mattilan silloin, kun hän vähiten osasi odottaa: 'Suoraan sanoen ahdistuin'

Lue myös: Salkkareissa siskoksia näyttelevät Tuuli Mattila ja Susanna Laine tutustuivat hauskalla tavalla: "Näinhän siskot toimivat"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat