Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Iina Kuustonen bikini fitness -kisaajana - tulevan Punttikomedian traileri julkaistiin

14.12.2021 09:45 - Reija Saarinen

Elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2022.

Iina Kuustosen tähdittämä Punttikomedia saa ensi-iltansa vuonna 2022. Elokuvan pääosissa nähdään Kuustosen lisäksi Mikko TöyssyPamela Tola, Eero Ritala, Katariina Kaitue, Juha Mentula, Ivo Gonzalez, Jucci Hellström ja Elmeri Rantalainen.

Ohjaajana toimii myös kirjailijana tunnettu Aleksi Delikouras.

- Punttikomedia-nimestä huolimatta elokuvassa ei naureta kuntosalillakävijöille vaan enemminkin on pyritty tekemään kunnianosoitus koko salikulttuurille. Halusin ohjata elokuvan, joka samaan aikaan koskettaa ja naurattaa. Tämä ei ole pelkästään tarina mestarista ja oppilaasta vaan kahdesta hyvin erilaisesta maailmasta tulevasta ihmisestä, Delikouras avaa. 

Elokuvassa Kuustosen näyttelemä Kerttu määrätään selkävaivojen vuoksi kuntosalille. Treenien edetessä käy ilmi, että Kerttu on geneettinen superlahjakkuus, jolla voisi todellakin olla mahdollisuuksia fitnessin-maailmassa.

Avukseen Kerttu saa entisen kehonrakentajan, Vilin (Mikko Töyssy), jolla elämäntarkoitus on pahasti hukassa. Eriparisella kaksikolla onkin paljon opittavaa toisiltaan. Molempien on kasvettavana ihmisinä sekä voitettava jyrkkiä ennakkoluuloja. 

Kehonrakennukseen ja fitness-kulttuuriin liittyy paljon erilaisia ennakkoluuloja. Elokuva avaa tätä maailmaa katsojille asiantuntevasti ja toisaalta älyttömyyksiä revitellen. Viihteellisellä ja hauskalla elokuvalla on myös syvempi sanoma, joka kertoo oman tien löytämisestä, voimaantumisesta ja ennakkoluulojen murtamisesta.

Elokuvan trailerin pääset katsomaan alta.

Lue myös: Me Naiset: Iina Kuustonen havahtui siihen, että rahat olivat loppu - "Olin aina elänyt hetkessä"

Lue myös: Iina Kuustosen tähdittämä suomalaisleffa kiilasi 007 No Time To Dien ohi katsotuimpana elokuvana

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat