Kuva: Simelius Simelius

Elias Kaskinen muutti mielipiteensä koronarokotteesta - "Onneksi en tehnyt epäilyistäni numeroa"

02.12.2021 12:15 - Iiro Myllymäki

Elias Kaskinen myöntää olleensa koronan alkuaikoina skeptinen valmisteilla olevaa rokotetta kohtaan.

Muusikko Elias Kaskinen, 29, kertoo Instagram-päivityksessään muuttaneensa mielipidettään koronarokotteesta.

”Suhtauduin koronan alkuaikoina skeptisesti valmisteilla olevaan rokotteeseen: ajattelin, etten ainakaan ihan ekana ryntää ottamaan sitä. Onneksi en silloin tehnyt omista epäilyistäni sen isompaa numeroa, saati ruvennut julkisesti keuhkoamaan rokotetta vastaan”, Kaskinen kirjoittaa.

Kaskinen kertoo, miten vaikeaa voi olla muuttaa mielipidettään julkisesti. Hän uskoo, että jos hän olisi julkistanut omat rokote-epäilyksensä, mielipiteen muuttaminen julkisuuden henkilönä olisi hyvin vaikeaa.

”Olisi varmaan helpompi vaan pitäytyä - ainakin julkisesti - aiemmassa kannassa ja toivoa, et keskustelu kuihtuisi hiljalleen pois”, Kaskinen kirjoittaa.

Kaskinen muistuttaa, että on täysin hyväksyttävää muuttaa mielipidettään rokotteesta uuden tiedon valossa. Hän kannustaa nyt kaikkia ottamaan rokotteen.

Mies vielä tarkentaa, että ei ole kokenut mitään dramaattista täyskäännöstä mielipiteissään.

”Olin koronan alkuaikoina lyhyen aikaa hieman skeptinen, mutta siinä vaiheessa kun rokotteen ottaminen tuli ikäluokalleni mahdolliseksi, kävin hakemassa omani viipymättä”, Kaskinen kertoo.

Miehen koko päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Elias Kaskinen tuli tunnetuksi Elias Kaskinen & Päivän sankarit -yhtyeen keulakuvana. Sittemmin mies on tehnyt soolouraa. Hän voitti Tähdet, tähdet -ohjelman vuonna 2017.

Lue myös: Elias Kaskinen julkaisi herättelevän tekstin: "Meillä tasa-arvon kannattajilla on ongelma"

Lue myös: Elias Kaskisen näyttävä käärmekuva herätti somessa keskustelun - mistä on kyse?

Kilpailut

Uusimmat