Kuva: AOP

Tarja Turusen jouluja varjosti pitkään suuri suru - "Ilo löytyi lopulta lapseni riemun kautta"

13.11.2021 13:15 - Lauri Kujanpää

Turusen uudessa kirjassa Laulun virta veressäni laulaja kertoo hyvin avoimesti elämästään, kuten esimerkiksi aivoinfarktistaan sekä joulujen tuomasta surusta.

Laulaja Tarja Turunen, 44, julkaisi lokakuun lopulla kirjan Laulun virta veressäni, jossa hän kertoo varsin avoimesti elämästään. Kirjassa Turunen muun muassa paljastaa, että hänen äitinsä menehtyi vuosia sitten jouluna ja tämän vuoksi joulun aika on ollut laulajalle täynnä surua.

- Lapsuudessani joulut olivat ihania. Kun äitini menehtyi, joulun merkitys romahti täysin, Turunen kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Voit myös kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta. Haastattelussa Turunen kertoo uudesta kirjastaan, urastaan, joulusta sekä aivoinfarktista. 

Ilo ja riemu löytyivät uudelleen äitiyden kautta.

- Nyt kun minusta on tullut äiti, niin siitä joulusta osaa jälleen nauttia lapseni riemun kautta. Olen aina rakastanut myös esittää joulumuusiikkia ja saan paljon iloa joulukonserteista, jotka tuottavat ihmisille hyvää mieltä, hän jatkaa.

Kirjassa Turunen myös paljastaa, että sai aivoinfarktin syyskuussa 2018 ja hänen aviomiehensä, argentiinalainen Marcelo Cabuli, tajusi heti, että nyt tilanne on vakava. Voit lukea lisää täältä.

Palautuminen vakavasta tilanteesta vei lopulta vuoden päivät.

- Olihan se valtava järkytys. Sitä mietti paljon, että miten juuri minulle tapahtui näin, sillä olen aina pitänyt itsestäni huolta. Syytä ei ole vieläkään löytynyt, mutta luulen, että se liittyi jotenkin henkiseen puoleen, kun olin ajanut itseni loppuun työni kautta. Siinä meni vuoden päivät, kun  asiaa ajatteli jatkuvasti ja aamuisin tutki, että onhan kaikki hyvin. Kiitin joka ikinen päivä, että saan elää, Turusen muistelee haastattelussa.

- Lopulta menin mentorini puheille ja kävimme pitkiä keskusteluja asiasta. Hän auttoi minua selvittämään omia ajatuksiani ja pääsin kuiville vesille.

Kirja on nyt julkaistu ja Turusen ajatukset ovat vahvasti tulevaisuudessa. Laulaja odottaa varsinkin, että pääsee Suomeen esiintyymään joulun tiimoilta ja pystyy korvaamaan pandemian vuoksi perutut keikat Euroopan maissa.

- Minulla on suunnitelmat kolmelle seuraavalle vuodelle! Minulta on myös tulossa elektronisen musiikin projekti Outlanders, jonka singlekappale julkaistaan marraskuun lopulla. Sävellän myös uutta albumia jatkuvasti.

Voice.fi, Podplay, Radio SuomiRock, Radio City, Radio Nova sekä Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Tarja Turunen - Laulun virta veressäni on nyt julkaistu Bazar Kustannus -kustantamon kautta.

Lue myös: Uutuuskirja: Aivoinfarkti oli Tarja Turuselle valtava sokki - "Kasvojeni vasen puoli roikkui"

Kilpailut

Uusimmat