Kuva: AOP

Leonardo DiCaprion uran yksi ikimuistoisimmista hetkistä tapahtui Jack Nicholsonin kanssa

16.10.2021 18:15 - Lauri Kujanpää

The Departed -elokuva julkaistiin 15 vuotta sitten ja se voitti neljä Oscar-palkintoa. Elokuva oli todella tärkeä näyttelijä Leonardo DiCapriolle.

Leonardo DiCaprion, 46, ura ampaisi jättimenestykseen, kun hän näytteli 1990-luvun lopulla Titanic-elokuvassa. Tämän jälkeen mies on nähty monissa suosituissa elokuvissa, kuten LentäjäThe DepartedBlood Diamond – veritimanttiInceptionThe Wolf of Wall Street sekä The Revenant, josta voitti parhaan miespääosan Oscar-palkinnon. 

The Departed julkaistiin vuonna 2006 ja tänä syksynä elokuvan julkaisusta tulee kuluneeksi 15 vuotta. Elokuvan on ohjannut Martin Scorsese ja se voitti neljä Oscar-palkintoa ja oli lippukassoilla valtava menestys. The Departed kertoo nuoresta poliisista, joka sulattautuu rikollisjärjestöön, ja huomaa, kuinka korruptoitunut maailma oikein on. 

Leffaa tähdittävät DiCaprion lisäksi muun muassa Matt Damon, Jack Nicholson, Martin Sheen sekä Mark Wahlberg.

Elokuva on DiCapriolle tärkeä, sillä se sisältää yhden miehen uran ikimuistoisimmista hetkistä. DiCaprio nimittäin kertoi aikoinaan elokuvan pressitilaisuudessa, kuinka vaikuttunut oli  kohtauksesta, jossa Jack Nicholsonin esittämä rikollispomo Costello kuulustelee DiCaprion esittämää soluttautujaa, ja epäilee, että yksi miehistä on petturi.

-  Kyseessä on kuitenkin yksi elokuvan tärkeimmistä kohtauksista ja tuo hetki oli yksi näyttelijäurani ikimuistoisimmista, DiCaprio sanoi.

- Jack teki niin, että hän kuvasi kohtauksensa ja lähti heti pois, mutta jätti jälkeensä aina leffan intensiivisimmät hetket, hän jatkoi. 

Lue myös: Uusi kutkuttava Tarantino-teoria leviää - oliko Django Unchained elokuva elokuvan sisällä?

Lue myös: Tutuista elokuvarooleista tienattiin hulppeasti - listan ykköselle suosikkileffasta jopa 85 miljoonaa

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat