Kuva: AOP

James Bond -tähti Daniel Craigin ensi-iltatyyli sai somen huokailemaan: "Rohkea valinta"

29.09.2021 09:15 - Reija Saarinen

Craigin rohkean värinen puvuntakki on ollut suuren yleisön mieleen.

Odotettu James Bond -elokuva No Time to Die juhlisti eilen kutsuvierasensi-iltaansa Lontoossa. Paikalla nähtiin monia elokuvan tähtiä, mutta myös kutsuvieraita, kuten esimerkiksi Kate Middleton.

Vaikka glamouria ja tyylikkyyttä riitti, saattoi illan puhutuin ja kuvatuin vieras olla kuitenkin päätähti Daniel Craig, 53, itse. Miehen yllä ei tällä kertaa nähty perinteistä mustaa pukua, vaan huomattavasti huomiota herättävämpi kokonaisuus.

Craig oli pukeutunut tumman pinkkiin, samettiseen puvuntakkiin. Sen seuraksi hän oli valinnut mustat housut, valkoisen kauluspaidan sekä mustan rusetin. Kokonaisuus oli raikas ja ihanan erilainen. Siksi ei ole ihme, että sosiaalisessa mediassa miehen tyyli kerää pelkästään suitsutusta. 

"En ole mikään suuri Bond-fani, mutta pakko todeta, että Daniel Craig näyttää järjettömän hyvältä tuossa pinkissä takissaan."

"Daniel Craig ja pinkki takki. Rohkea, mutta täydellinen valinta."

"Daniel Craig näyttää todella hyvältä pinkissä takissaan."

"Rakastan kaikkea tässä kokonaisuudessa."

"Daniel Craig räjäyttää tyylillään internetin."

"Craig ja samettitakki, täydellinen pari."

Muutamia kuvia miehen ensi-iltalookista pääset katsomaan alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Uusi James Bond -elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 30. syyskuuta. Tuoreessa elokuvassa Bond on siirtynyt viettämään eläkepäiviään Jamaikalle. Drinkkien siemailu ei kuitenkaan kestä kauaa, sillä CIA:sta tuttu ystävä Felix Leither on avun tarpeessa. Siepatun tiedemiehen pelastusoperaatio osoittautuu kuitenkin odotettua petollisemmaksi ja johdattaa Bondin vaarallisella teknologialla varustetun rikollisen jäljille. 

Craigille Bond-rooli tulee olemaan viimeinen. Spekulaatiot Craigin seuraajasta James Bondina ovat käyneet kuumina, ja niminä on väläytelty muun muassa Idris ElbaaTom Hardya ja Tom HiddlestoneaElokuvien roolittaja Debbie McWilliams on kertonut monista vaatimuksista, joita Bondin näyttelijälle on.

- Kyseessä on joku, joka pystyy pitämään puolensa, on hyvännäköinen, fyysinen ja kykenee hoitamaan roolin lisäksi myös sitä ympäröivän härdellin, McWilliams on sanonut.

Lue myös: Daniel Craig lausui mielipiteensä: "Miksi naisen pitäisi näytellä James Bondia?"

Lue myös: Daniel Craig murtui kyyneliin uutuusleffan kuvauksissa - "Mielipiteistäni on ollut paljon puhetta"

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat