Kuva: AOP

Britney Spears palasi Instagramiin - jo ensimmäisen päivityksen hiustyyli herätti epäilykset

21.09.2021 13:15 - Iiro Myllymäki

Britney Spears palasi lyhyeltä sometauoltaan, ja naisen fanien huomio kiinnittyi tähden hiuksiin.

Britney Spears, 39, on tehnyt paluun Instagramiin noin viikon mittaisen tauon jälkeen. Spears otti taukoa sosiaalisen median käytöstä juhlistaakseen kihlautumistaan Sam Asgharin, 27, kanssa.

Spearsin ensimmäinen Instagram-päivitys tauon jälkeen on saanut fanit kummastelemaan. Nainen jakoi itsestään kuvia ja kertoi ottaneensa ne lomareissun aikana.

”Tässä joitain kuvia viikonlopun reissultani, jolla juhlistin kihlautumistani. En voi vieläkään uskoa sitä! En pystynyt pysymään täältä poissa kovin kauaa, joten tulin jo takaisin”, Spears kirjoittaa.

Päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Päivitys on herättänyt monessa fanissa epäilyksiä. Monet ovat ihmetelleet Spearsin hiustyyliä, sillä ennen sometauolle jäämistään poptähden hiukset olivat lyhyemmät ja niissä oli punaiseksi värjätyt latvat. Joidenkin kommentoijien mielestä naisen nyt jakamat kuvat näyttävät epäilyttävän samoilta kuin naisen helmikuussa jakamat kuvat. Pääset katsomaan Spearsin helmikuussa jakaman kuvan alta tai tästä linkistä.

Spears on selittänyt uuden päivityksensä hiustyyliä kirjoittamalla, että kuvassa hänellä on hiuspidennykset. Toisessa uudessa päivityksessään Spears puolestaan kertoo, että hänen punainen hiusvärinsä on jo lähtenyt pesuissa pois.

Spearsin uudet päivitykset ovat täynnä epäileviä ja ihmetteleviä kommentteja. Monet epäilevät, että Spears ei itse saa päivittää Instagram-tiliään, vaan joku tähden tiimistä päivittää laulajan sosiaalista mediaa. Fanit ovat kommentoineet samoista epäilyksistään jo pitkään. Spears on ollut holhoussuhteen alaisena vuodesta 2008 alkaen, ja järjestelyn myötä nainen on menettänyt itsemääräämisoikeutensa monista henkilökohtaisen elämänsä ja taloudenpitonsa asioista. Spears kertoi julkisesti tilanteestaan kesäkuussa oikeuden kuulemisessa ja kertoi, että hänen ei ole esimerkiksi annettu lisääntyä ja hänen lääkitystään on muutettu mielivaltaisesti.

Spearsin Instagramia on sivuttu New Yorkerin tutkivassa artikkelissa Spearsin holhoussuhteesta. Artikkelissa Spearsin tiimistä vakuutetaan, että laulajalla on lähes täysi kontrolli sosiaalisen median päivityksistään.

- Sanoisiko kukaan hänelle, että päivitä tuollaista? Se on haitallista brändille. Usko minua, jos saisin tahtoni läpi, hän ei tekisi tuollaisia päivityksiä, tiimin jäsen sanoo.

Lue myös: Octavia Spencer pyytää anteeksi Britney Spearsilta - syynä avioehtokommentti

Lue myös: Britney Spearsin asianajajalta kovia väitteitä: Isä yrittää "kiristää" tähteä

Lähteet: BuzzFeed, New Yorker

Kilpailut

Uusimmat