Kuva: AOP

Frendien paluujakso sai sarjan tähdet itkemään - erityisesti yksi kollega yllätti Jennifer Anistonin

19.09.2021 20:15 - Senja Rapila

Jennifer Aniston, 52, on paljastanut tuoreessa haastattelussa yllättyneensä siitä, että myös Matt LeBlanc herkistyi kyyneliin paluujakson kuvauksissa.

Odotettu Frendien paluujakso julkaistiin aiemmin tänä vuonna. Vaikka voisi uskoa, että paluujakso ja muistojen äärelle meneminen voisi olla vain onnellinen asia, on näytteiljä Jennifer Aniston, 52, antanut haastattelussaan täysin toisenlaisen kuvan paluujaksosta ja sen tuomista tunteista.

- Mielessä sitä ajattelee, että tulee olemaan todella hauskaa tehdä aikamatka menneeseen. Kävi kuitenkin selväksi, että se oli vaikeampaa kuin uskoimme, Aniston kertoo.

- Tiedäthän, 16 vuodessa paljon on muuttunut meistä jokaisen elämässä. 16 vuotta sitten olimme sydämet ja silmät avoinna, koko elämä edessämme.

Näyttelijäkonkarin sanojen mukaan paluujakson kuvaaminen teki koko Frendit-tiimin etunenässä hieman surulliseksi ja sai heidät kaipaamaan vanhoja aikoja. Frendejä kuvattiin yhteensä 10 tuotantokautta kymmenen vuoden aikana. Tänä aikana sarjan näyttelijät lähentyivät ja heistä tuli Anistonin sanojen mukaan perhe.

- Se oli nostalgista, mutta myös melankolista, koska niin paljon on muuttunut ja olemme kaikki jatkaneet matkaamme eri teitä pitkin. Jotkut ovat pääseet helpommalla, jotkut eivät.

Aniston kertoo itkeneensä kuvausten aikana paljon, vaikka ympärillä oli jatkuvasti kameroita. Hän kutsuu paluujaksoa jopa "brutaaliksi". Hänen kertomansa mukaan kaikki sarjan näyttelijät purskahtivat itkuun jakson kuvauksissa, paitsi David Schwimmer, 54. 

- Siellä oli hetki, jolloin me kaikki olimme tavallaan vesilammikossa. Mutta David ei ollut, en usko että saimme häntä romahdutettua.

Aniston kertoo yllättyneensä erityisesti siitä, että "kovana kundina" tunnettu Matt LeBlanc, 54, romahti myös itkuun.

- Herra Sisäänpäästämätön, joka voisi tappaa kenet tahansa, joka katsoo sinua väärällä silmällä. Jopa hän herkistyi.

Myös Matt LeBlanc herkistyi Frendien paluujakson kuvauksissa. (kuva: AOP)

Halutessasi voit katsoa koko Anistonin haastattelun alla olevalta videolta.

Lue myös: Jennifer Anistonin kiusallinen käytös haastattelussa ihmetyttää - "Hänellä ei ollut mitään syytä"

Lue myös: Tiesitkö? Kolme Jennifer Anistonin existä on esiintynyt näkyvissä rooleissa myös Frendeissä

Lue myös: Juontajan aksentti sekoitti Jennifer Anistonin - luuli kuulleensa "Oletko ilotyttö?"

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat