Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Ensitreffit alttarilla -jaksossa vietetään häitä - pienet vihkimokat huvittavat osallistujia

07.09.2021 07:15 - Iiro Myllymäki

Illan jaksossa kauden neljästä parista kolme astelee vihille.

Tämäniltaisessa Ensitreffit alttarilla -jaksossa kolme paria neljästä menee naimisiin. Toisilleen naitettavat osallistujat kohtaavat toisensa häissään jännittyneissä ja odottavissa tunnelmissa sen jälkeen kun he ovat saaneet ensimmäiset vaikutelmat toisistaan kirjeiden perusteella.

Toisensa saavat Tuula ja Miika, Niina ja Lari sekä Venla ja Karl. Henna ja Sami vihitään seuraavassa jaksossa. Jännitys on käsin kosketeltavissa kunkin parin häissä, ja sekä Tuulan ja Miikan että Niinan ja Larin häissä pienet mokat vihkitilaisuuksissa keventävät tunnelmaa.

Kun vihkimiset suorittava käräjätuomari Sanja kysyy Tuulalta ratkaisevan kysymyksen, tahtooko tämä ottaa Miikan aviopuolisokseen, myös Miika vastaa ”tahdon” saman tien Tuulan jälkeen. Tämä herättää huvitusta paitsi avioparissa, myös häävieraissa.

- Tää menee hyvin näin, Tuula sanoo hymyillen vastavihitylle aviomiehelleen sen jälkeen, kun tämä on päässyt sanomaan ”tahdon” myös omalla vuorollaan.

Pieni moka nähdään myös Niinan Ja Larin häissä, kun morsiuspari asettuu paikoilleen.

- Nyt mentiin kuitenkin väärin päin, sanoo Lari.

- Niin mentiin, vastaa Niina nauraen.

Jaksossa nähdään myös, millaisten terveisten kera pappi Kari Kanala tulee yllättämään hääparit.

Ensitreffit alttarilla
MTV3
klo 21.00

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -osallistujat julki - katso esittelyt

Lue myös: Toisensa Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta löytäneet Anniina ja Ville paljastavat: somesuosio tuo iloa ja paineita

Kilpailut

Uusimmat