Kuva: All Over Press

Tiesitkö? Kolme Jennifer Anistonin existä on esiintynyt näkyvissä rooleissa myös Frendeissä

25.08.2021 15:15 - Minttu Tikkanen

Hittisarja kätki taakseen tosielämän suhteita, joista moni ei ole välttämättä kuullut.

Jennifer Anistonin, 52, parisuhteet lienevät yksiä maailman seuratuimmista, mutta moni ei silti välttämättä tiedä, että useampi Anistonin entisistä kumppaneista nähtiin myös komediasarja Frendeissä, jossa Aniston näytteli kymmenen tuotantokauden ajan ikonista Rachel Greenea. 

Anistonin Frendeissä esiintyneisiin ex-kumppaneihin lukeutuu jopa hänen entinen aviomiehensä Brad Pitt, 57. Mies nähtiin sarjassa Anistonin roolihahmon entisenä koulukaverina, Will Colbertina, joka ei tullut toimeen Anistonin hahmon kanssa. Jakson ilmestyessä pariskuskunta oli yhä naimisissa.

Toinen existä Tate Donovan oli Anistonin kanssa hetkellisesti kihloissa vuonna 1998, joskin kihlaus purettiin melko nopeasti. Pian parin eron jälkeen Donovan päätyi Frendeihin pieneen rooliin Joshuaksi, joka hauskasti esittikin sarjassa Rachelin poikaystävää eli todellisuudessa vasta eronnut pari nähtiin ruudulla esittämässä rakastavaisia. 

Kolmas Frendit-kollega, jonka kanssa Aniston seurusteli sai Frendeistä merkittävän ja pitkäaikaisen roolin. Paul Rudd, 52, esitti sarjassa Lisa Kudrown, 58, roolihahmon Phoebe Buffayn poikaystävää ja myöhemmin aviomiestä, Mikea. Rudd ja Aniston tapailivat toisiaan melko lyhyen aikaa vuonna 1998 eli muutamaa vuotta aiemmin, kun Rudd liittyi Frendien näyttelijäkaartiin.

Viime aikoina Aniston on pyörinyt romanssihuhujen keskellä, kun Frendien paluujakson jälkeen hänen ja sarjassa vastanäyttelijänä olleen David Schwimmerin, 54, välit lämpenivät myös todellisuudessa. Huhut saivat vauhtia kaksikon tunnustettua paluujaksossa, että olivat ihastuneita toisiinsa myös kuvausten aikaan, mutta eivät koskaan päätyneet yhteen. Schwimmer kommentoi tapausta hiljattain, voit lukea jutun alta. 

Lue myös: Tuleeko David Schwimmerista ja Jennifer Anistonista viimein pari? Schwimmer antoi vihdoin vastauksen

Lue myös: Frendien rakastettu pariskunta paljasti ihastuneensa myös tosielämässä - "Se oli molemminpuolista!"

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat