Kuva: AOP

Anna: Maria Ohisalo luottaa, että maailmaan uskaltaa vielä tehdä lapsia - "Meille suurempi asia kuin mikään"

11.08.2021 12:15 - Minttu Tikkanen

Ohisalon esikoisen laskettu aika on joulukuussa.

Sisäministeri ja vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo, 36, odottaa puolisonsa Miika Johanssonin kanssa esikoistaan syntyväksi tämän vuoden joulukuussa. Ohisalo kertoo Anna-lehden haastattelusssa luottavansa, että maailmaan voi vielä tehdä lapsia. 

- Minulla on vahva luottamus siihen, että maailmaan uskaltaa vielä synnyttää lapsia, Ohisalo kertoo.

Hän kuvailee, että uskoo tieteeseen, siihen, että ilmastonmuutos on vielä mahdollista pysäyttää ja mainitsee, että poliitikkona hänellä itselläänkin on mahdollisuus tehdä oikeita päätöksiä asian eteen.

Ohisalo kuvailee raskauden sujuneen hyvin ja lapsen saamisen olevan valtavan iso asia hänelle ja kumppanilleen.

- Äidiksi tuleminen, lapsen saaminen mieheni Miikan kanssa, on meille suurempi asia kuin mikään muu koskaan aikaisemmin, Ohisalo kuvailee.

Pariskunta on halunnut raskauden olevan heidän yhteinen, jaettu asiansa. Ohisalo kertoo heidän käyneen alusta lähtien aina yhdessä äitiysneuvolassa ja myös äitiys -ja isyyslomat jaetaan tasaisesti. Ensin vauvan kanssa kotiin jää Ohisalo, sitten Johansson.

Ohisalo myös uskoo, että oikea aika lapselle on juuri nyt. Hän kuvailee, että molemmat vanhemmat tulevat todennäköisesti jatkossakin tekemään vastuullisia töitä, joten parempaa hetkeä on turha jäädä odottelemaan. 

- Uskon, että juuri nyt on täydellinen aika lapselle. Tuskin koskaan tulisi tämän parempaa aikaa, Ohisalo summaa.

Lue myös: Me Naiset: Maria Ohisalo tekee jopa 15 tunnin työpäiviä - yksi keino auttaa rentoutumaan

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat