Kuva: AOP

Prinssi George täytti kahdeksan - suloinen syntymäpäiväkuva kunnioittaa prinssi Philipin muistoa

22.07.2021 14:15 - Roy Kokkonen

Innokkaana valokuvaajana tunnettu herttuatar Catherine julkaisi hyväntuulisen potretin vanhimmasta pojastaan.

Prinssi Williamin, 39, ja herttuatar Catherinen, 39, ensimmänen lapsi, prinssi George täyttää tänään kahdeksan vuotta. Kolmantena kruununperimysjärjestyksellä olevalla prinssillä on kaksi sisarusta, prinsessa Charlotte, 6, ja prinssi Louis, 3.

Cambridgen herttuapari julkaisi virallisella Instagram-tilillään perinteisen syntymäpäiväpotretin syntymäpäivän kunniaksi.

Kuva on otettu Norfolkissa herttuaperheen Anmer Hall -kodissa. 

Hyväntuulinen pikkuprinssi poseeraa kuvassa pikeepaitaan ja shortseihin sonnustautuneena. Hän istuu Land Rover Defender -maastoauton konepellillä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Taustalla oleva auto on kunnianosoitus huhtikuussa menehtyneelle Georgen isoisoisälle, prinssi Philipille. Vain pari kuukautta ennen 100-vuotissyntymäpäiväänsä menehtynyt prinssi Philip ajoi useasti Land Rovereilla ja hänen hautajaisissaan arkkua kuljetti Defenderin erikoismalli, jonka suunnitteluun Philip oli aikanaan itse osallistunut.

Herttuatar Catherine tunnetaan innokkaana valokuvaajana, joka julkaisee säännöllisesti kuvia lapsistaan. Hän on kertonut, että hänen lapsensa ovat joskus jopa ärsyyntyneet hänen harrastuksestaan.

– He kaikki sanovat, äiti, voisitko lopettaa kuvaamisen, hyväntuulinen Catherine kertoi Hold Still -valokuvauskilpailussa eräälle finalistille.

Lue myös: Prinssi Williamin ja Kate Middletonin lapsilla ei saa olla parasta ystävää koulussa - syy yllättää

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat