Kuva: AOP / AOP

Backstreet Boys -tähden sydän särkyi, kun hän viimeksi näki Britney Spearsin - "Se ei ollut enää hän"

15.07.2021 20:45 - Iiro Myllymäki

AJ McLean huolestui muun muassa Spearsin lasittuneesta katseesta.

Backstreet Boysista tuttu AJ McLean, 43, on kertonut SiriusXM’s Andy Cohen Live -ohjelman haastattelussa mietteistään Britney Spearsin, 39, tilanteesta. Spears on ollut vuodesta 2008 alkaen holhoussuhteen alaisena, ja nainen on nyt vaatinut painokkaasti oikeudessa holhouksen päättämistä ja ainakin hänen isänsä Jamie Spearsin astumista pois holhoajan roolista.

McLean kertoo olevansa täysin poptähden puolella tilanteessa.

- Ajatukseni ja rukoukseni ovat hänen luonaan. Olen täysin Britneyn puolella. Holhoussuhteen alussa 13 vuotta sitten pystyin olemaan empaattinen hänen perhettään kohtaan. Mutta se, että tämä on jatkunut näin kauan, on aivan typerää. Se on hullua ja aivan brutaalia, McLean sanoo.

Spears puhui holhousjärjestelystä ensimmäistä kertaa kunnolla julkisuudessa kesäkuun 23. päivä oikeuden kuulemisessa. Tuolloin nainen kertoi muun muassa, että hänet on pakotettu työskentelemään vasten tahtoaan ja hänen lääkitystään on muutettu ilman hänen suostumustaan. McLeanille pahimmalta kuulosti se, kun Spears kertoi, ettei hänelle ole annettu lupaa ottaa pois ehkäisykierukkaa, jotta hän voisi tulla raskaaksi. McLean toteaa tämän kuulostavan täysin groteskilta.

Lasittunut katse

McLean kertoo asuvansa lähellä Spearsia. Hänen mukaansa he käyvät samassa läheisessä ostoskeskuksessa ja vuokaleivoskaupassa, ja mies kertoo näkevänsä Spearsin melko usein. Hän muistelee viimeisintä kertaa, kun näki Spearsin kyseisessä leivoskaupassa. Tilanne särki hänen sydämensä.

- Hän oli siellä ja katsoi minua suoraan, ja sanoin, että ”hei, tässä AJ”. Hänen katseensa oli lasittunut. Hän ei näyttänyt tunnistavan minua. Siinä meni hetki hänellä. Sitten hän tajusi, että se olen minä, ja me halasimme ja juttelimme lyhyen hetken. Mutta näin, että se ei ollut enää hän. Se ei ollut se sama ihminen, jonka tunsin vuosien takaa, McLean sanoo.

Haastattelusta ei ilmene, milloin tapaaminen oli. McLean kertoo uskovansa, että Spearsin poissaolevuus johtuu hänen saamastaan lääkityksestä.

Viime joulukuussa julkaistiin Britney Spearsin ja Backstreet Boysin yhteiskappale Matches. Kappale julkaistiin Spearsin vuoden 2016 Glory-albumin erikoispainoksella, joten kappale on mitä ilmeisimmin levytetty kyseisen albumin teon aikaan. Kyseessä on Spearsin toistaiseksi viimeisin studioalbumi.

Spears on ollut musiikkiurastaan tauolla vuoden 2019 alusta asti, ja tästä syystä naisen pitkäaikainen manageri Larry Rudolph ilmoitti heinäkuun alussa vetäytyvänsä pois managerin pestistä.

- Tänään sain tietooni, että Britney oli puhunut aikomuksestaan virallisesti eläköityä musiikkiuraltaan, Rudolph kertoi tiedotteessaan.

Rudolph alkoi työskennellä Spearsin kanssa jo vuonna 1995, eli kolme vuotta ennen tämän kansainvälistä läpimurtoa.

Lue myös: Britney Spears haluaa isälleen lähestymiskiellon, esitti uusia syytöksiä: 'Tämä on silkkaa julmuutta'

Lue myös: Britney Spearsin Instagram-kuvateksti poistettiin - viittasi kohulausuntoon oikeudessa

Lähteet: The Hollywood Reporter, CNN

Kilpailut

Uusimmat