Kuva: AOP

Anooko Meghan Markle Kate Middletonia puolelleen hovin välirikossa? Lähde kertoo salapuheluista

09.06.2021 07:45 - Minttu Tikkanen

Meghan Marklen kerrotaan tavoittelevan Kate Middletonin tukea puolelleen kuningasperheen kiristyneissä väleissä.

Prinssi Harry, 36, ja hänen puolisonsa Meghan Markle, 39, jättivät brittihovin näyttävästi vuonna 2020 ja antoivat hiljattain useita kohuhaastatteluja hovin salatuista tapahtumista. Nyt Marklen kuitenkin väitetään pelkäävän paljastusten seurauksia ja yrittävän tehdä välirauhaa hovin kanssa. Lähteen mukaan Markle uskoo herttuatar Kate Middletonilla, 39, olevan hovissa vaikutusvaltaa, jolla voisi yrittää hieroa sovintoa perheenjäsenten välille.

Marklen kerrotaan soitelleen Middletonille salaisia puheluita, koska uskoo että, prinssi Williamin, 38, puoliso on ainoa, joka voisi auttaa sovittelemaan veljesten tulehtuneita välejä. Middletonin kerrotaan kuitenkin olevan hyvin varovainen sekaantumaan välirikkoon. 

- Kate ei mieluusti osallistuisi mihinkään salaisiin keskusteluihin, koska pelkää, että kaikkea hänen sanomaansa voidaan käyttää häntä vastaan. Mutta hän haluaa rauhaa ja kohteliaisuutta varsinkin nähtyään kuinka paljon tuskaa tämä on tuottanut Williamille, Charlesille ja kuningattarelle, lähteestä kerrotaan. 

Prinssi Harry ja Markle ovat syyttäneet hovia muun muassa selän kääntämisestä silloin, kun pariskunta olisi tarvinnut tukea. Pari sai juuri toisen lapsensa, Lilibet Dianan. Ennestään heillä on vuonna 2019 syntynyt poika, Archie, 2.

Lue myös: Meghanin ja prinssi Harryn tytär syntyi - nimessä kaunis viittaus sukuun

Lue myös: Prinssi Harry pelkää vaimonsa menettämistä: 'Mietin, että joudunko kasvattamaan lapsemme yksin'

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat