Kuva: Emmi Moilanen

Dome Karukosken ohjaama brittitrilleri julkaistaan pian Suomessa - sivuroolissa myös Elina Knihtilä

28.05.2021 15:45 - Minttu Tikkanen

Dome Karukosken tuorein luomus, brittiläinen jännityssarja The Beast Must Die nähdään Suomessa C More -suoratoistopalvelussa kesäkuussa.

Dome Karukosken, 44, ohjaama brittiläinen uutuussarja, The Beast Must Die alkaa pyöriä C More -suoratoistopalvelussa 10. kesäkuuta 2021 alkaen. Kuusiosaisessa jännityssarjassa murtunut äiti ryhtyy omin päin tutkimaan poikansa murhaa ja tunkeutuu tappajaksi uskomansa miehen elämään.

Sarjan roolitus on kerännyt kehuja. Päärooleissa loistavat muun muassa Good Wifesta tunnettu Cush Jumbo, 35, sekä The Crownissa kuningasta näytellyt Jared Harris, 59. Sivuroolissa nähdään myös Jussi-palkittu näyttelijä, Elina Knihtilä, 49. 

Karukoski kuvailee innostuneensa käsikirjoittaja Gaby Chiappen laatimasta käsikirjoituksesta.

- Gaby Chiappen käsikirjoituksen idea oli trilleri-genrestään huolimatta erittäin draamallinen: Jos lapsesi kuolee, oletko valmis kostamaan tämän puolesta? Viekö se surun pois? Parantaako se haavat? Lähdimme Gabyn kanssa kysymään, kuka oikein on sarjan oikea peto? Olimme primitiivisten tunteiden äärellä kehitellessämme näitä henkilöitä. Samalla olin innostunut, etten oikein ollut tehnyt trilleriä aiemmin, Karukoski kertoo elokuvasta tiedotteessa. 

Dome Karukoski julkaisi uutisen myös Instagram-tilillään. Julkaisun voit katsoa alta. Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Fanit innostuivat uutisesta.

"Jes! En malta odottaa!"

Karukoski itsekin kertoo olevansa todella ylpeä uudesta luomuksestaan.

- Olen nyt sarjasta todella ylpeä. Tunnistan sieltä vanhaa tekijäminääni, mutta olen myös päässyt kasvamaan sarjan kanssa, hän kuvailee.

Sarjasta on julkaistu jo traileri, jonka näet alta. Jos video ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Karukoski muistetaan erityisesti ohjaamistaan elokuvista Tyttö sinä olet tähti (2005), Leijonasydän (2013), Mielensäpahoittaja (2014) ja Tom of Finland (2017.) Hän on voittanut kaksi parhaan ohjauksen Jussia, Mielensäpahoittajan lisäksi myös elokuvastaan Tummien perhosten koti (2008). Hänen edeltävä ohjauksensa oli vuonna 2019 ilmestynyt Tolkien-elokuva.

Lue myös: Tyttö sinä olet tähti -elokuvasta 15 vuotta! Neljä kiinnostavaa faktaa rakastetusta leffasta

Lue myös: Dome Karukoski paljastaa, kuinka tutustui Pamela Tolaan: 'Hän oli ainoa, joka suostui mukaan'

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat