Kuva: AOP

Anna: Urheilutoimittaja Mervi Kallio kertoo 30 vuoden parisuhteen salaisuuden - "On käynyt tuuri"

26.05.2021 14:15 - Iiro Myllymäki

Mervi Kallio kertoo Anna-lehdelle, että häntä ja Joni-rakasta yhdistää samanlainen arvomaailma.

Urheilutoimittaja Mervi Kallio, 44, on ollut lähes 30 vuoden ajan yhdessä puolisonsa Jonin kanssa. Hän ihastui Joniin jo ollessaan 15-vuotias, ja tuolloin Joni oli 19-vuotias. Tästä meni vielä hetki ennen kuin kaksikko alkoi seurustelemaan yhteisen tuttavan lopulta esiteltyä heidät toisilleen.

Nainen kertoo Anna-lehden haastattelussa, että häneltä usein kysytään pitkän parisuhteen salaisuutta.

- Se on varmasti molemminpuolinen kunnioitus ja arvostus toista kohtaan. Meitä yhdistävät sama arvomaailma, samat intressit ja kiinnostuksen kohteet: pelaamme yhdessä tennistä ja golfia. Meillä on myös edelleen todella hauskaa yhdessä, Kallio kertoo.

Pari meni naimisiin vuonna 2006. He ovat Kallion mukaan pitäneet suhteessa kiinni myös itsenäisyydestään. Heillä on esimerkiksi omat rahansa. Suhteeseen on mahtunut monenlaisia vaiheita.

- Emme me ole enää samanlaisia ihmisiä kuin 30 vuotta sitten. On käynyt mieletön tuuri, että olemme voineet kasvaa toistemme kanssa yhdessä ja rinnakkain yksilöinä emmekä erillemme. Tietysti suhteeseemme on mahtunut erilaisia kausia eikä liittomme ole aina ollut helppo. Nyt elämme ihanaa vaihetta. Olen onnekas, että sain hänet rinnalleni, Kallio kertoo Annalle.

Pariskunta ei ole hankkinut lapsia. Kallio kertoo, että he eivät ole tehneet asiasta varsinaisesti mitään päätöstä.

- Elämä on mennyt eteenpäin, eikä sopivaa aikaa ehkä vain ole tullut eteen. Viime aikoina olemme puhuneet paljon siitä, että meidän on hyvä olla kaksin. Minulle ei ikinä tullut vauvakuumetta, vaikka rakastan lapsia, Kallio sanoo Annalle.

Nainen kertoo, että hänellä on kuusi kummilasta, ja tämä riittää hänelle.

Lue myös: Miltä näyttää uutisten kulisseissa? Kirsi Alm-Siiran hellyyttävä video hurmasi seuraajat

Lue myös: MTV: Ruutukasvo Mervi Kallio paljasti, mistä hän saa eniten palautetta: 'Arka ja traumaattinen asia'

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat