Kuva: AOP

Donald Trump toivoo, että herttuatar Meghan pyrkisi presidentiksi - "En ole hänen faninsa"

17.03.2021 12:45 - Roy Kokkonen

Trumpin mukaan Meghanin mahdollinen asettuminen ehdolle presidentinvaaleissa tukisi hänen päätöstään pyrkiä uudelleen.

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump kommentoi Isoa-Britanniaa ravisuttanutta Meghan-kohua ja hänen yhteydenpitoaan demokraattipuolueeseen konservatiivisen Fox Newsin haastattelussa.

Trump kertoo toivovansa, että herttuatar Meghan asettuisi ehdolle Yhdysvaltain seuraavissa presidentinvaaleissa vuonna 2021. 

– Toivon, että niin käy, koska jos niin kävisi, uskon, että minulla olisi vielä vahvempi tunne asettua uudelleen ehdolle, Trump sanoo.

Hän kertoo myös, että ei ole herttuattaren fani.

– En ole hänen faninsa. Uskon, että se, mitä hän puhuu kuninkaallisesta perheestä ja kuningattaresta, ja satun ajattelemaan... Tunnen kuningattaren, kuten tiedätte, tapasin kuningattaren ja uskon, että kuningatar on kertakaikkisen upea persoona ja en ole Meghanin fani, hän toteaa Fox Newsille.

Viime viikon perjantaina Daily Mail kertoi huhuista, joiuden mukaan herttuatar Meghan on ollut yhteydessä korkea-arvoisiin demokraattipoliitikkoihin Yhdysvalloissa. Lähteet kertoivat hänen harkitsevan siirtymistä politiikkaan, mahdollisesti jopa pyrkimään presidentiksi.

Viime syksyn presidentinvaaleissa prinssi Harry ja herttuatar Meghan tukivat Joe Bidenia.

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump ei ole herttuatar Meghanin fani. (kuva: AOP)

CBS-kanavalla esitetty Harryn ja Meghanin haastattelu on aiheuttanut maailmanlaajuisen kohun. Sussexin herttuapari kertoi muun muassa, että hovi oli huolestunut parin Archie-pojan ihonväristä, ja että Meghan kärsi itsetuhoisista ajatuksista raskauden aikana, joihin hovin työntekijät eivät kuitenkaan suostuneet antamaan apua, sillä sen pelättiin näyttävän huonolta.

Trump on kertonut harkitsevansa asettumista uudelleen ehdolle vuoden 2024 presidentinvaaleissa. Hän on kuitenkin todennut, että odottaa lopullisen päätöksen tekemistä vuoden 2022 välivaaleihin asti.

Lue myös: Hugh Jackman kehottaa kaikkia katsomaan Meghanin ja Harryn kohuhaastattelun: 'Katsoin häkeltyneenä'

Lue myös: "En halunnut enää elää", herttuatar Meghan kertoo - hovi pelkäsi Archien olevan liian tummaihoinen

Lue myös: Donald ja Melania Trump saivat koronarokotteen kaikessa hiljaisuudessa - some ärähti

Lähteet: Fox News, Daily Mail, Independent

Kilpailut

Uusimmat