Kuva: AOP

Jere Karalahti sai Nanna Karalahden puhelinnumeron erikoisella tavalla - "Yhteys löytyi heti"

11.03.2021 14:15 - Lauri Kujanpää

Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2015 lähtien.

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti ja fitnessvaikuttaja Nanna Karalahti menivät naimisiin vuonna 2015. Jere Karalahti kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle, että näki Nannan ensimmäistä kertaa jäähallin käytävillä.

Hän ihastui samantien.

- No tietenkin ensin ihastuin ulkonäköön. Nannan broidi Henrik pelasi minun kanssani Jokereissa ja sanoin Henrikille, että jos teen tänään maalin, niin saanko siskosi numeron. En kuitenkaan tehnyt maalia, joten muutin panoksia seuraavassa matsissa: Jos Henrik tekee maalin, niin saan numeron. No, Henrik onnistui heiluttamaan verkkoja ja Nannan numero odotti minua pukuhuoneessa, Karalahti nauraa ja jatkaa:

- Laitoin sitten Nannalle viestiä ja hän vastasi muutaman päivän päästä. Siinä oli heti jokin tietty yhteys ja meni muutama viikko, ennen kuin lopulta näimme. Sen jälkeen se olikin menoa ja muutimme yhteen. Tällä tiellä ollaan edelleenkin ja sama yhteys on vieläkin todella vahva. En ole koskaan kokenut tällaista.

Nanna Karalahti paljasti aikaisemmin saman ohjelman haastattelussa, että ihastui siihen, millainen Jere oli julkisuuden ulkopuolella.

- En olisi ihastunut häneen julkisuuskuvan perusteella. Kun tapasimme, niin tajusin että kyseessä on todella mielenkiintoinen ihminen, josta on nähty julkisuudessa vain yksi puoli. Ihastuin siihen, millainen Jere on lähimmäisille: Täysin läsnä ja elää täysin niin kuin haluaa. Se auttoi minuakin jahtaamaan omia unelmiani.

Kuuntele Jere Karalahden haastattelu suoraan Podplay-palvelusta.

Karalahdesta julkaistaan pian dokumenttielokuva, joka kertoo jääkiekkoilijan karun ja omalla tavallaan järkyttävän tarinan.

Podplay, Iskelmä, Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Yksi kohtaus meni Jere Karalahden tunteisiin nimikkodokumentissa - "Tuntui todella hurjalta"

Lue myös: "Hän ei ollut esikuva tuleville pelaajille" - Jere Karalahti -dokumentin karu traileri julki

Lue myös: "Kymppitonni viikossa juhlimiseen" - Jere Karalahti puhui tuhlatuista NHL-miljoonista Me Naisille

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat