Kuva: All Over Press

Näyttelijälegenda Anthony Hopkins oli alkoholin orja - muistelee hetkeä, jolloin ymmärsi hakea apua

28.02.2021 21:15 - Senja Rapila

Näyttelijäkonkari on avautunut menneisyydestään alkoholismin kanssa.

Muun muassa Uhrilampaat ja Hannibal -elokuvista tunnettu näyttelijälegensa Anthony Hopkins, 82, on puhunut tuoreessa haastattelussa rehellisesti alkoholinkäytöstään.

Hopkins myöntää haastattelussa, että luopui alkoholista vasta sen jälkeen, kun hän miltei "joi itsensä hengiltä". Tällä hän tarkoittaa erästä kertaa vuonna 1975, jolloin hän heräsi hotellihuoneesta Arizonassa ilman tietoa siitä, miten hän joutui sinne. Iltaa varjosti totaalinen muistinmenetys. Se oli herätys näyttelijälegendalle ja hän hakeutui avun piiriin.

Tapahtuneen jälkeen Hopkins hakeutui AA-kerhoon ja sai tarvitsemansa avun. Hän onnistui irroittautumaan riippuvuudesta, eikä ole kaivannut menneisyyttään sen jälkeen. 

- En ole ollut humalassa sittemmin, enkä koe tarvettakaan olla. Kun pyysin apua ja ymmärsin etten ole yksin asian kanssa, että on tuhansia muitakin kaltaisiani, kaikki pelkoni alkoivat kaikota, Hopkins kertoo Sunday Times Magazinen haastattelussa.

Hän on aiemmin myös kertonut julkisuudessa, että on ollut hyvin vaikea työkaveri riippuvuutensa takia.

Näyttelijäkonkari Anthony Hopkinsilla on pitkä ura takanaan. Kuvassa hän on vuonna 1984 elokuvassa The Bounty. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Prinssi Harry luopui kuninkaallisesta tittelistään - kertoo nyt syyn päätökselleen

Lue myös: Sirpa Selänne innostui muistelemaan menneitä - julkaisi suloisia kuvia vuosien takaa

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat