Kuva: Disney+

Disney+ teki 300 lisäystä leffa- ja tv-tarjontaansa - nyt myös lapsilta kiellettyä sisältöä

23.02.2021 12:45 - Iiro Myllymäki

Disney+-striimauspalvelu laajeni Star-osiolla, joka tuo katsottavaksi muun muassa Lost- ja Greyn anatomia -sarjat.

Disney+-palvelu on kasvattanut valikoimaansa runsaasti tänään tiistaina, jolloin osana palvelua on aloittanut uusi Star-sisältöbrändi. Starin myötä striimauspalveluun on nyt tullut 300 uutta nimikettä, mukaan lukien 220 elokuvaa ja neljä Star Originals -tuotantoa.

Tv-sarjoista palveluun ovat tulleet nyt muun muassa Lost, Greyn anatomia, Pako, 24, Sons of Anarchy, How I Met Your Mother ja Täydelliset naiset. Elokuvalisäyksiä ovat muun muassa Moulin Rouge, The Grand Budapest Hotel, Paholainen pukeutuu Pradaan, Commando, Pretty Woman sekä Deadpool- ja Die Hard -elokuvat.

Samalla Disney+ laajenee täysin perheystävällisestä sisällöstä myös pelkästään aikuisille suunnattuun sisältöön. Tästä syystä palveluun tulee uusi lapsilukkotoiminto. Katsojaprofiileille on mahdollista asettaa rajoituksia ikärajallisten sisältöjen katseluun, ja myös PIN-lukitusta voi käyttää.

Disney+:n Star-osastoon lisätään uusia nimikkeitä kuukausittain. Sisältökirjaston laajenemisen myötä palvelun tilaushinnat muuttuvat korkeammiksi. Siinä missä palvelun kuukausihinta oli aiemmin 6,99 euroa ja vuosimaksu 69,99 euroa, tästä eteenpäin hinnat ovat 8,99 euroa kuukaudessa tai 89,99 euroa vuodessa.

Star-sisältöjen lisäksi Disney+:ssa on nähtävillä Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin ja National Geographicin sisällöt.

Lue myös: Disney+ lisäsi varoitustekstin Muppet Show -jaksojen alkuun: "Nämä stereotypiat olivat väärin"

Lue myös: Ennuste: Netflix menettää kärkipaikkansa maailman suurimpana suoratoistopalveluna vuonna 2026

Kilpailut

Uusimmat