Kuva: AOP

Li Andersson kertoo kuulumisiaan vauva-arjesta - äidit samaistuvat kauniiseen kirjoitukseen

20.01.2021 13:45 - Lauri Kujanpää

Andersson synnytti esikoisensa vuoden alussa.

Vasemmistoliiton kansanedustaja ja puheenjohtaja sekä opetusministeri Li Andersson, 33, synnytti esikoisensa vuoden alussa.

Nyt Andersson on kertonut kuulumisiaan ensimmäisiltä viikoilta synnytyksen jälkeen. Poliitikko nimittäin julkaisi Instagram-sivullaan kuvan, jossa poseeraa yhdessä vauvan kanssa.

"Synnytyksen suhteen tuntuu, että valmistautumisessa ennen kaikkea painotetaan fyysiseen suoritukseen valmistautumista, hengitys- ja rentoutumisharjoitukset ynnä muu. Mutta kukaan ei juurikaan puhunut siitä minkälaiseen tajuttomaan tunnemyrskyyn sitä joutuu, ja että myös emotionaaliseen puoleen voi ja pitää valmistautua. Kun loputon onni ja huoli vuorotellen valtaa koko olemuksesi, ei ole mikään ihme, että tunteet käyvät synnäreillä suuriksi", Andersson kirjoittaa julkaisussa ja jatkaa:

"Olen todella kiitollinen mahdollisuudesta perhehuoneeseen ja siitä että sain jakaa nuo kaikki suuret tunteet mun oman puolison kanssa, sekä tietenkin kaikkien kätilöiden ja hoitajien suuresta ystävällisyydestä, ammattitaidosta ja kärsivällisyydestä."

Andersson myös sanoo, että ihmetystä on herättänyt pienten ihmisten nopea kehitys.

"Päivässä tai kahdessa jo tilanteet ehtivät muuttua, yksi vaihe seuraa toista ja koko ajan hirveästi uutta mihin asennoitua.  Kaikista hurjinta ja suurinta on kuitenkin se, kuinka paljon pientä ihmistä voi rakastaa. Se tunne kun huomaa ja tajuaa että oma syli on se mikä parhaiten lohduttaa vatsavaivoista kärsivää pientä, tulen kantamaan sitä mukanani loppuelämän. Mikä etuoikeus että voi pystyä sellaiseen."

Kirjoitus on saanut paljon kehuja sekä samaistuvia kommentteja Anderssonin yli 59 000 seuraajalta.

"Äitiyden kauniita tunteita ja ihanasti sanoitettu"

"Ihania vauvapäiviä! Äitiys on parasta mitä tiedän"

Näet julkaisun alta tai täältä.

Lue myös: Li Anderssonin vauva syntyi, julkaisi kuvan sairaalasta: "Maailman ihanin olento saapui"

Kilpailut

Uusimmat