Kuva: MTV3

Masked Singer Suomi -finaalissa megayllätys! Katso lista kauden tähdistä

19.12.2020 20:28 - Henna Koste

Masked Singer Suomi -ohjelman toisella kaudella maskien takaa paljastuivat muun muassa ammattilaulaja, kiekkolegenda ja julkkispappi.

Masked Singer Suomi -ohjelman toinen kausi saatiin tänään lauantaina 19. joulukuuta pakettiin. Finaalissa kärkikolmikossa kilpailivat Pakkanen, Hiirulainen ja Tohtori. 

Pronssisijalle ylsi Pakkanen. Englantia inserteissä puhunut Pakkanen paljasti ennen viimeistä esitystään olevansa suomalainen. Pakkanen paljastui näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammeksi

Toiseksi tuli Hiirulainen. Hiirulaisen maskin riisui imitaattori Jarkko Tamminen. Paljastus sai studioväen ja panelistit haukkomaan henkeään. Kolme neljästä panelistista oli vakuuttuneita, että Hiirulainen on hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm.

Koko kauden ja kultaisen maskin voitti yleisöäänestyksessä Tohtori. Mystinen Tohtori juhli voittoaan villisti ja maskin takaa paljastui panelistien yllätykseksi Nightwish-yhtyeestä tuttu Marco Hietala.

- Aluksi tähän lähti, koska koko homma on niin absurdia, kummallista ja huvittavaa, mutta, kun matkan varrella huomasi, kuinka kuutamolla te olette, se toi ihan oman kruununsa siihen koko hommaan, Hietala sanoi panelisteille paljastuksen jälkeen. 

Pakkanen - Mikko Leppilampi

(kuva: MTV3)

(kuva: Senja Rapila)

Hiirulainen - Jarkko Tamminen

(kuva: MTV3)

(kuva: AOP)

Tohtori - Marco Hietala

(kuva: MTV3)

(kuva: Mikko Räsänen)

Finaalikolmikon lisäksi tällä kaudella maskien takaa paljastuivat Marja Hintikka, Ina Mikkola, Kari Kanala, Timo Jutila, Maija-Liisa Peuhu, Roman Schatz, Petri Nygård, Susanna Laine ja Krista Siegfrids.

Lue myös: Krista Siegfridsin vauva muistutti itsestään kesken Masked Singer -esityksen: "En unohda koskaan"

Kilpailut

Uusimmat