Kuva: MTV3

Masked Singer -ohjelmassa paljastunut artisti: "Meinasin kieltäytyä ensin ihan suoraan"

28.11.2020 23:21 - Henna Koste

Viikinki-hahmon takaa paljastui monille tuttu räppäri.

Tämän illan Masked Singer -jaksossa koettiin todellinen yllätys, kun Viikinki-hahmo riisui maskinsa. Viikinki paljastui räppäri Petri Nygårdiksi. Artisti kertoi paljastuksen jälkeen, ettei hänelle ollut helppo päätös osallistua ohjelmaan.

- Meinasin kyllä kieltäytyä ensin ihan suoraan, että mähän en laula. Ikinä en ole laulanut karaokea, enkä mitään muutakaan. Sitten mietin, että tämä on niin kreisi ja hauska, että pakko lähteä, Nygård kertoi ohjelmassa. 

Petri Nygård tunnetaan härskeistä bilebiiseistään, kuten Selvä päivä, Onko sulla pokkaa ja Märkää

Petri Nygårdin lisäksi tällä kaudella maskien takaa ovat jo paljastuneet Marja Hintikka, Ina Mikkola, Kari Kanala, Timo Jutila, Maija-Liisa Peuhu sekä Roman Schatz.

Ohjelman panelisti Maria Veitola kertoi aiemmin syksyllä Voice.fi:n haastattelussa sakkosumman, joka saa viimeistään panelistit pitämään suunsa supussa. 

Veitola huomautti, että hänen kohdallaan myös huono muisti auttaa asiaa. 

- Ei siitä ole kauaa, kun nämä jaksot tehtiin. En silti muistanut, kuka siellä hahmon sisällä oli. Ile (juontaja Ilkka Uusivuori) joutui sen kuiskuttamaan minulle. Se oli pyyhkiytynyt mielestä, Veitola kertoi ohjelman lehdistötilaisuudessa. 

Lue myös: Masked Singerin kulisseissa sattunut tapaus osoittaa, kuinka vaikeaa hahmojen tunnistaminen on

Lue myös: Onko Hiirulainen Masked Singer Suomen mystisin hahmo? 20 nimeä, jotka ovat nousseet esiin

Kilpailut

Uusimmat