Kuva: AOP

Huhut liikkuvat - potkut saaneen Johnny Deppin tilalle tanskalaisnäyttelijä?

12.11.2020 16:15 - Lauri Kujanpää

Depp joutui eroamaan elokuvasarjasta oikeuskohujen jälkeen.

Hollywood-tähti Johnny Depp, 57, joutui eroamaan Gellert Grindelwaldin roolista Ihmeotukset-elokuvasarjasta, kun Warner Bros -tuotantoyhtiö pyysi miestä jättämään työnsä oikeuskohujen jälkeen. Asia oli saanut fanit raivostumaan ja he olivatkin julkaisseet adressin, jolla yrittävät vedota siihen, että Depp saisi roolinsa takaisin.

Nyt useat mediat, kuten The Guardian, raportoivat, että yksi vaihtoehdoista Grindelwaldiksi on Hannibal-sarjasta tuttu näyttelijä Mads Mikkelsen, 54.

Deadline-julkaisun mukaan Mikkelsen on jo puhunut asiasta työryhmän kanssa ja uskotaan, että Mikkelsen oli myös ohjaaja David Yatesin ensimmäinen vaihtoehto Deppin korvaajaksi.

Mads Mikkelsen. (kuva: AOP)

Ihmeotuksien kolmannen osan kuvaukset viivästyivät koronapandemian vuoksi ja Depp ehti ennen eroamistaan kuvata vain yhden kohtauksen. Kaikesta huolimatta Depp saa roolistaan täyden palkan sopimusteknisistä syistä.

Mads Mikkelsen on tanskalainen näyttelijä, joka on nähty Hannibal-sarjan lisäksi muun muassa elokuvissa Casino Royale ja Titaanien taistelu.

Lue myös: Fanit eivät sulata Johnny Deppin potkuja - adressilla valtava määrä allekirjoituksia

Lue myös: Johnny Depp saa täyden palkan potkuista huolimatta - "Yleinen käytäntö"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat