Kuva: AOP

Melania Trumpin huhutaan hautovan avioeroa: "Hän laskee minuutteja"

10.11.2020 19:15 - Iiro Myllymäki

Valkoisessa talossa aiemmin työskennellyt Omarosa Manigault Newman väittää, että Melania Trump odottaa miehensä virkakauden loppuun ja ottaa sitten avioeron.

Yhdysvaltain istuva presidentti Donald Trump, 74, hävisi presidentinvaalit, joten hänen vaimonsa Melania Trump, 50, on menettämässä ensimmäisen naisen tittelin. Melania Trumpin suunnitelmista aviomiehensä valtakauden jälkeen ei ole tietoa, mutta huhuja liikkuu sitäkin enemmän.

Valkoisessa talossa aiemmin työskennellyt ja Donald Trumpin luotsaamasta Diili-ohjelmasta tuttu Omarosa Manigault Newman väittää, että Trumpien 15 vuotta kestänyt avioliitto on tullut tiensä päähän.

- Melania laskee minuutteja siihen, että Trumpin valtakausi päättyy ja hän voi ottaa avioeron, Omarosa kertoo Daily Mailin mukaan.

Nainen kertoo, että avioero virkakauden aikana ei tulisi kysymykseenkään.

- Jos Melania yrittäisi erota virkakauden aikana, se olisi ultimaattinen nöyryytys ja Donald Trump löytäisi keinon rangaista häntä, Omarosa sanoo.

(kuva: AOP)

Valta vaihtuu tammikuun 20. päivä, kun Joe Biden astuu virkaan Yhdysvaltain presidenttinä.

Donald ja Melania Trumpin suhteen tilasta on spekuloitu paljon Trumpin presidenttikauden aikana. Melanian on nähty monesti torjuvan puolisonsa lähentymisyritykset. Melania Trumpin entinen avustaja Stephanie Winston Wolkoff on aiemmin väittänyt, että Trumpit ovat nukkuneet Valkoisessa talossa asuessaan eri makuuhuoneissa.

Melania Trumpin on kerrottu olleen pettynyt vuonna 2016, kun hänen miehensä voitti yllättäen vaalit. Michael Wolff kirjoitti Tulta ja tuhoa - Donald Trump Valkoisessa talossa -kirjassaan siitä, että Melania Trumpin nähtiin itkeneen pettymyksen kyyneleitä vaalituloksen ratkettua.

Melania ja Donald Trumpilla on yksi yhteinen lapsi, 14-vuotias Barron. Aiemmin mallina työskennellyt Melania Trump on kotoisin entisestä Jugoslaviasta, nykyisen Slovenian alueelta.

Lue myös: Esiintyikö Donald Trumpin rinnalla vale-Melania? "He eivät edes yrittäneet"

Lue myös: Cardi B jakoi Melania Trumpin vanhan alastonkuvan - syynä kiista republikaanivaikuttajan kanssa

Lähteet: Daily Mail, Independent

Kilpailut

Uusimmat