Kuva: AOP

Esiintyikö Donald Trumpin rinnalla vale-Melania? "He eivät edes yrittäneet"

26.10.2020 14:15 - Iiro Myllymäki

Melania Trumpin epäillään käyttäneen kaksoisolentoa tilallaan. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun vastaavanlaiset epäilykset ovat heränneet.

Salaliittoteoria Yhdysvaltain ensimmäisestä naisesta Melania Trumpista, 50, on ottanut jälleen tuulta alleen. Netissä epäillään, että Melania Trumpin sijaan Donald Trumpin, 74, seurassa nähdään tuoreessa kuvassa vale-Melania. 22. lokakuuta napatussa kuvassa nähdään aurinkolaseihin sonnustautunut hymyilevä nainen, jota monet epäilevät pelkäksi Melania Trumpin kaksoisolennoksi.

Todisteena epäilyille monet ovat jakaneet Twitterissä kuvia Melania Trumpin hymystä, joka heidän mielestään poikkeaa tuoreen kuvan naisen hymystä.

”Tuo ei todellakaan ole Melania. He eivät edes yrittäneet”, on yksi kommentoinut.

Twiitin ja epäilykset nostattaneen kuvan pääset katsomaan alta tai tämän linkin takaa.

Twitterissä on muun muassa ihmetelty, että kuvassa ei näy hymyryppyjä ja huulten muodon katsotaan olevan erilainen kuin Melania Trumpilla.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Melania Trumpin on huhuttu turvautuneen sijaisnäyttelijään. News.com.au-julkaisun mukaan salaliittoteoria juontaa juurensa vuoteen 2017, ja tästä lähtien epäilyjä on aina silloin tällöin herännyt. Esimerkiksi kaksi vuotta sitten vastaavat spekulaatiot nousivat otsikoihin.

Lue myös: Cardi B jakoi Melania Trumpin vanhan alastonkuvan - syynä kiista republikaanivaikuttajan kanssa

Lue myös: Valkoisen talon uusittua ruusutarhaa pilkataan netissä: "Näyttää hautausmaalta"

Lähde: News.com.au

Kilpailut

Uusimmat