Kuva: YouTube

Cristal Snow oli kiusattu koko nuoruutensa - sitten pukeutui mekkoon ja sanoi kaikille suorat sanat

28.07.2020 21:15 - Senja Rapila

Juontaja ja drag-taiteilija Cristal Snow on kertonut kerrasta, jolloin hän puki päälleen ensimmäistä kertaa mekon. Hän sanoo sen olleen voimaannuttava hetki.

Juontaja Cristal Snow on kertonut Facebook-tilillään nuoruutensa voimaannuttavasta kokemuksesta: siitä hetkestä, kun hän päätti ettei muiden mielipiteillä ole enää väliä. Kyseinen hetki oli juontajan penkkareissa, hänen oman arvionsa mukaan vuonna 1993. Silloin hän päätti pukeutua mekkoon ensimmäisen kerran.

"Mua oli haukuttu tyttöpojaks ja nimitelty hintiks koko pienen ikäni ja mietin, että minähän lähden koulusta keskisormi heiluen. Joten tunnettuna teatterilaisena ilmoittauduin juontamaan penkkarishown. En tiedä ees tiesinkö mitä Drag edes oli, mutta tiesin että tää oli keino päästä niskan päälle", Snow kirjoittaa.

Hän kokosi mahdollisimman provosoivan asukokonaisuuden, jolla herättäisi kiusaajien ja muiden huomion.

"Äiti kutosi mulle villaiset verkkosukkahousut, frendi lainasi mulle pinkit pitkät kalsarit joiden päälle laitettiin viel sukkahousut ettei munat jäätyny. Kirpparilta turkki ja joku trikoo mekko. Peruukki löyty myös frendiltä."

Lopulta tuli h-hetken aika. Snow kertoo ottaneensa rohkaisuryypyn isältään, ja sen jälkeen hän antoi palaa.

"Isä anto lämmikkeeks jotain mustikkalikööriä ja pienessä humalassa tamppasin En Voguen Free your mind soiden ja huulisynkkasin itseni lavalle. Sen jälkeen kiroilin ja roustasin koko koulun sekä kiusaajat. Olihan se ihan pirun voimaannuttavaa ja muutti mun elämänkatsomuksen aikalailla."

Voit lukea koko päivityksen alapuolelta.

Lue myös: Tuore kuva Justin Bieberistä on kuin 8 vuoden takaa - ovatko terveysongelmat nyt takanapäin?

Lue myös: Katy Perry kommentoi neljän vuoden jälkeen kohukuvia alastomasta Orlando Bloomista

Kilpailut

Uusimmat