Kuva: AOP

Prinssi Harryn ja Meghanin pojasta otettiin salakuvia katalin keinoin - kuvaaja sai syytteen

24.07.2020 20:15 - Roy Kokkonen

Paparazzit ovat piinanneet herttuaparia heidän muutettuaan Los Angelesiin.

Yhdysvaltoihin muuttaneen Sussexin hettuaparin, eli prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vasta 14-kuukautta vanhasta Archie-pojasta on otettu salakuvia dronejen avulla. He ovat haastaneet valokuvaajan oikeuteen yksityisyytensä loukkaamisen vuoksi.

Lain mukaan lasten kuvaaminen pihapiirissä on kielletty, joten valokuvaaja väittää, että luvat on otettu julkisella paikalla Malibussa. Harryn ja Meghanin mukaan Archie on kuitenkin pysynyt visusti kotona.

Archie, Meghan ja Harry kuvattuna viime syyskuussa. (kuva: AOP)

Harry ja Meghan asuvat Beverly Hillsin hienostoalueella, joka on aidattu. Siitä huolimatta he kärsivät paparazzeista jatkuvasti. Valokuvaajat ovat lennättäneet lennokkeja ja helikoptereita heidän asuntonsa yläpuolella, joskus jopa kolmesti päivässä. Lisäksi jotkut paparazzit ovat jopa tehneet reikiä tonttia ympäröiviin aitoihin, herttuapari kertoo kanteessaan.

Jotta mielenkiinto salakuvia kohtaan vähenisi, herttuapari on julkaissut kuvia pojastaan Instagramissa. Kanteessa he kuitenkin korostavat, että heillä itsellään on oikeus päättää minkälaisia kuvia he haluavat pojastaan jakaa.

Lue myös: Prinssi Harry paljasti hetken, jolloin lopullisesti rakastui Meghaniin

Lue myös: Meghan Markle syyttää kuninkaallista hovia: Kukaan ei suojellut median kirjoituksilta

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan palkkasivat "julkkisten salaisen palvelun" - hintalappu 8000 euroa päivässä

Lähde: TMZ

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat