Kuva: AOP

Elton Johnilta vaaditaan jättikorvauksia - rikkoi 32 vuotta vanhan sopimuksen, syyttää ex-vaimo

24.07.2020 09:15 - Roy Kokkonen

Elton Johnin ex-vaimon mukaan laulajan kirjassaan esittämät kommentit ovat aiheuttaneet hänelle pitkäaikaisia mielenterveysongelmia.

Laulaja Elton Johnin, 73, entinen vaimo Renate Blauel vaatii yli 3,2 miljoonan euron suuruisia korvauksia tähdeltä. Oikeusjutun taustalla ovat Johnin omaelämäkerrassa esitetyt kommentit parin avioliitosta, kertoo Independent.

Elton John julkaisi viime vuonna omaelämäkertansa. Kirjassa hän käsittelee myös aviolittoaan saksalaissyntyiseen, ääniteknikkona työskentelevään Blaueliin.

Ex-vaimon mukaan kirjassa esitetyt kommentit rikkoivat heidän erotessa tekemäänsä sopimusta ja aiheuttivat pitkäaikaisia mielenterveysongelmia.

Blauel ja John olivat naimisissa vuosina 1984-1988. Eron jälkeen John kertoi olevansa homoseksuaali. Blauel on vältellyt julkisuutta siitä lähtin.

John alkoi seurustelemaan David Furnishin kanssa vuonna 1993. He rekisteröivät parisuhteensa heti, kun siitä tuli laillista vuonna 2015 ja menivät naimisiin vuonna 2014. John on yhdessä Furnishin kanssa edelleen, ja heillä on kaksi lasta.

Omaelämäkerrassaan John kertoi katuvansa Blauelille aiheuttamaansa tuskaa. Lisäksi hän paljasti, että he eivät juurikaan pitäneet yhteyttä eron jälkeen. Johnin mukaan hän oli kutsunut Blauelin tapaamaan lapsiaan, mutta tämä oli kieltäytynyt.

Lue myös: Elton John pieraisi kesken hittibiisin äänityksen - kitaristi muistelee hulvatonta hetkeä

Lue myös: Elton John paljasti vuoden suosikkialbuminsa - kuuntele ja ylläty!

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat