Kuva: AOP

Muhiiko sinunkin varastossasi rahakas yllätys? Isä yllättyi Pokémon-korttiensa arvosta

22.07.2020 16:45 - Lauri Kujanpää

Mies on pitänyt kortteja säilössä yli 20 vuotta.

Pokémon on ollut jo vuosikymmeniä valtava ilmiö ja varsinkin vuosituhannen vaihteessa miljoonat ihmiset keräsivät kyseisen ohjelman hahmoja kortteina.

Nyt Nigel Brookes, 34, on hämmästellyt korttiensa nykyarvoa. Mies oli nimittäin saanut vuonna 1999 äidiltään 300 punnan, eli 329 euron, arvoisen korttipakan syntymäpäivälahjaksi, mutta tuolloin Brookes ei innostunut lahjasta, kun ei ollut Pokémon-fani.

- Olin itse asiassa pettynyt, koska minusta se oli vain hyvän lahjan tuhlaamista. Paketti sisälsi 103 korttia, mies kertoi Mirror-lehdelle.

Brookes ei kuitenkaan heittänyt kortteja pois, vaan ne ovat säilyneet täydellisessä kunnossa tähän päivään asti. Miehelle on nyt selvinnyt, että korteilla saattaa olla nykyään melkoisen suuri arvo.

- Minulla on ollut kortit 20 vuotta ja pakko sanoa, että en tiennyt, että niiden arvo voi olla tällä hetkellä jopa 35 000 puntaa, eli noin 38 000 euroa. Ne menevät nyt myyntiin ja kerääjät voivat ottaa ne hyvään talteen, Brookes innostui.

Richard Winterton -nimisen henkilön huutokauppa aikoo myydä kortit Brookesin puolesta. Winterton pohti samassa haastattelussa ostosummaa.

- Luulen, että ostohinta tulee olemaan jossain 25 000 - 35 000 punnan välimaastossa. Minusta tämä on oikea harvinainen herkkupala kaikille Pokémon-fanaatikoille.

Kortit laitetaan myyntiin heinäkuun lopulla.

Lue myös: Rintaliivejä ja kihlasormuksia - erilaiset Pokemon-fanituotteet naurattavat somessa

Lue myös: Uutuuselokuva "vuodettiin" kokonaisuudessaan nettiin - päätähti Ryan Reynolds juonessa mukana

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat