Kuva: All Over Press

Muistot Brad Pittistä viimeinen sysäys Jennifer Anistonin avioeroon? Säästi vanhat rakkauskirjeet

09.06.2020 16:45 - Senja Rapila

Kerrotaan, että ennen eroa Anistonin entinen aviomies Justin Theroux löysi Brat Pittin lähettämät salaiset rakkauskirjeet

Näyttelijäpariskunta Jennifer Aniston, 51, ja Brad Pitt, 56, olivat kieltämättä yksi maailman rakastetuimmista pariskunnista vuosituhannen vaihteessa. Avioliittoa kesti viiden vuoden ajan, jonka jälkeen he ilmoittivat erostaan vuonna 2005. Ilmoitus tuli sen jälkeen, kun Pitt tähditti Mr. & Mrs. Smith -elokuvaa Angelina Jolien, 45, kanssa.

Vuonna 2007 Aniston tapasi Justin Therouxin, 48, ja vuoteen 2011 mennessä kaksikon huhuttiin jo asuvan yhdessä. Aniston ja Theroux menivät vuonna 2015 naimisiin, mutta jo vuoden 2017 joulukuussa eron merkit alkoivat näkyä. Helmikuussa 2018 pariskunta ilmoitti virallisesti erostaan. Kerrottiin, että päätös oli yhteinen.

Vaikka päätöksen kerrottiin olevan yhteisymmärryksessä tehty, Mirror-lehden mukaan ennen eroa Justinille selvisi että hänen vaimonsa oli piilottanut häneltä salaisia rakkauskirjeitä, jotka oli lähettänyt Jenniferin ex-mies, Brad Pitt. Kerrotaan, että viestit olivat ajalta, jolloin pariskunta oli vielä yhdessä.

Vaikka Jennifer vakuutti, etteivät kirjeet ja viestit tarkoita enää mitään, hänen silloinen aviomiehensä ei ollut asiasta yhtä varma ja sen vaikutus eropäätökseen oli suuri. Viesteissä luki muun muassa 'kaipaan sinua jo' sekä 'näytit kauniilta tänään'.

Rakkaus roihahti uudelleen?

Anistonin ja Therouxin eron jälkeen näyttelijäkaunotar on ollut yhteydessä Pittin kanssa, muodostaen läheisen ystävyyssuhteen hänen kanssaan. Parin kerrotaan olleen myös treffeillä useaan otteeseen. Lähteet kertovat, että Aniston olisi vieläkin rakastunut ex-mieheensä.

- En usko, että hän on koskaan lakannut rakastamasta Bradiä, vaikka hän rikkoikin Jenniferin sydämen Angelina Jolien takia. Se on vienyt pitkän aikaa, mutta Jennifer on antanut anteeksi kaiken. Anteeksianto on ollut iso osa sitä, että he ovat voineet jatkaa elämäänsä eteenpäin.

Myös Pittin lähipiiristä on kerrottu, että komistuksella voisi olla tunteita.

- Hän puhuu ainoastaan Jenistä. He ovat herättäneet romanssinsa uudelleen, enkä ole nähnyt kumpaakaan yhtä onnellisena vuosiin.

Lue myös: Jennifer Anistonin alastonkuva huutokaupataan - tuotto hyväntekeväisyyteen

Lue myös: Jennifer Anistonin julkaiseman kuvan fiilikseen voi moni samaistua - katso

Lue myös: Girls-tähti selittää kohun nostattanutta kiusallista pusuaan Brad Pittille: 'Kunnioitan häntä'

Lue myös: Joko näit hittivideon? Brad Pitt imitoi osuvasti tartuntatautiasiantuntijaa, nyt kohde kommentoi

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat