Kuva: AOP

Meeri Koutaniemi paljastaa, kuinka tapasi Sami Yaffan: "Kerroit nähneesi minussa rakastajan"

26.03.2020 19:45 - Lauri Kujanpää

Koutaniemi julkaisi Instagram-sivullaan koskettavan julkaisun, jossa poseeraa yhdessä Yaffan kanssa.

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi, 32, kertoo Instagram-sivullaan, kuinka tapasi miehensä, muusikko Sami Yaffan, 56, neljä vuotta sitten. Pariskunta viettää nyt vuosipäivää.

"Päivälleen neljä vuotta sitten istuttiin toisiamme vastakkain. Tunnin tapaamisessa vierähti viisi, minkä jälkeen kirjoitit kirjeen, jossa sanoit nähneesi minussa rakastajan, kumppanin, ja parhaan ystävän. "Pelon turha käsikoukku kävi vieressä, kunnes ymmärsi, että olisi vain turha kolmas ratas tässä vaunussa." Niin kirjoitit, ja ihmettelin, kuka on tämä hullu, sydän auki oleva, kaunis ihminen?" Koutaniemi kirjoittaa ja jatkaa:

"Herään joka aamu siihen, että halaat. Kiitän luojaa, maailmaa ja magiaa, että tulit mun elämään, repäisit edellisestä, ja toit tämän valtavan ilon, kiitollisuuden ja hämmennyksen uutta elämää kohtaan. Merkitset samaan aikaan vapautta ja yhteenkuuluvuutta, juurevuutta ja ihmisen omituisuutta. Oot lempeä joka päivä, etkä ikinä luo tunnetta minkään itsestäänselvyydestä. Kiitos jokaisesta 1460:sta päivästä yhdessä."

Lopuksi Koutaniemi vielä toivottaa miehelleen hyvää vuosipäivää.

"Rakastan sua valtavasti", Koutaniemi päättää kauniisti.

Näet ihastuttavan julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Me Naiset: Meeri Koutaniemi lapsuudenkodistaan: "Meillä syötiin lämmin ateria kerran viikossa"

Lue myös: Meeri Koutaniemi ja Sami Yaffa ihastuttavassa kuvassa: "Voiko maailmassa olla tämmöinen mies?"

Kilpailut

Uusimmat