Kuva: AOP

Prinsessa Victoria vetoaa harvinaisen arkisilla kuvillaan: 'Miljoonilla ei ole samaa mahdollisuutta'

22.03.2020 12:00 - Henna Koste

Otoksessa perheen pienimmät jynssäävät käsiään puhtaaksi isänsä avustuksella.

Ruotsin hovi julkaisee Instagram-tilillään kiinnostavaa sisältöä muun muassa kuninkaallisten edustustehtävistä. Tällä kertaa prinsessa Victoria, 42, ottaa kantaa tärkeään ajankohtaiseen asiaan hellyyttävällä kuvallaan. Kuvassa prinssi Daniel, 46, pesee heidän lastensa Oscarin, 4, ja Estellen, 8, käsiä. 

"Tänään vietetään Maailman vesipäivää. Tartunnan aikana meitä kaikkia kannustetaan pesemään ahkerasti käsiämme saippualla ja vedellä. Ruotsissa useimmilla onkin hyvin saatavilla saippuaa ja puhdasta hanavettä. Toisaalta ympäri maailmaa 785 miljoonaa ihmistä ei on ilman puhdasta vettä", kruunuprinsessan ottaman kuvan kuvateksissä painotetaan ja muistutetaan myös, että WaterAid-järjestö tekee päivittäin töitä muuttaakseen tätä epäkohtaa.

Instagram-väki on ottanut kuvan ilolla vastaan. Moni on myös pistänyt merkille Oscarin kättä koristavan suloisen siirtokuvatatuoinnin. 

Kerroimme aiemmin hovin julkaisemasta videosta, jolta voimme huomata, kuinka tiedostavia prinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat lapsistaan kasvattaneet. Pienen Oscarin sympaattinen reaktio roskista luonnossa nousi somehitiksi

Lue myös: Prinsessa Estelle kahdeksan vuotta - muistuttaa päivä päivältä enemmän äitiään

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat