Kuva: AOP

Suurin pudottaja -tähden diabeteskommentit hittilaulaja Lizzosta suututtavat - some kiehahti

09.01.2020 14:45 - Iiro Myllymäki

Jillian Michaelsin mielestä ihmisten ei tulisi "juhlistaa" Lizzon vartaloa.

Kovalla ryminällä mainetta niittänyt laulaja Lizzo, 31, nostetaan nykyään usein esiin, kun puhutaan kehopositiivisuudesta ja itsensä hyväksymisestä. Naisen häpeilemättömyys on herättänyt monenlaisia reaktioita ihmisissä, ja naista on syytetty muun muassa ylipainoisuuden normalisoinnista.

Nyt Suurin pudottaja -ohjelman valmentajana tutuksi tullut fitnesstähti Jillian Michaels, 45, on ottanut kantaa siihen, miten Lizzosta ja tämän vartalosta puhutaan. Michaelsin kommentit ovat herättäneet paljon pahennusta, sillä monet ovat syyttäneet naista lihavuusfobiasta. Jillian Michaels keskusteli Lizzosta Buzzfeedin AM to DM -Twitter-ohjelmassa. Ohjelman toinen juontaja Alex Berg otti esiin Ashley Grahamin ja Lizzon kaltaiset hahmot, jotka juhlistavat omia kroppiaan sellaisina kuin ne ovat. Tähän Michaelsilla oli sanottavaa.

- Miksi me juhlistamme hänen (Lizzon) kroppaansa? Miksi sillä on väliä? Miksi emme vain juhlista hänen musiikkiaan? Ei se ole sitten hienoa, jos hän saa diabeteksen, Michaels sanoi.

Lizzo pukeutuu näyttävästi keikoillaan. (kuva: AOP)

Jillian Michaels ei lopettanut vielä tähän.

- Olen vain rehellinen. Rakastan hänen musiikkiaan, mutta en koskaan ajattele, että ”onpa ihanaa, että hän on ylipainoinen”. Miksi minun pitäisi välittää hänen painostaan? Michaels jatkoi.

Naisen kommentit voit katsoa alla olevalta videolta, joka on Twitterissä kerännyt jo yli kaksi miljoonaa näyttökertaa. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Jillian Michaelsin kommentit ovat herättäneet paljon paheksuntaa esimerkiksi Twitterissä. Häntä on kutsuttu lihavien vastustajaksi kommenttien lisäksi myös sen takia, että hän on saavuttanut maineensa Suurin pudottaja -ohjelmassa, jossa kilpailijat tähtäävät laihtumiseen. Monet ovat kommentoineet, että Lizzoa ei juhlisteta hänen painonsa, vaan hänen asenteensa ja lahjakkuutensa vuoksi. Kommenteissa toistellaan myös sitä, miten fyysisesti kuluttavia ja hyvää terveydentilaa vaativia Lizzon live-esitykset ovat, sillä hänellä on laulamisen lisäksi tapanaan tanssia, twerkata ja soittaa huilua keikoillaan.

Jillian Michaels on selventänyt kommenttejaan Twitterissä sen jälkeen, kun hän joutui somemyrskyn silmään.

”Kuten olen toistuvasti sanonut, me olemme kaikki kauniita ja yhtä arvokkaita. Olen myös vakuuttunut siitä, että rakastamme itseämme tarpeeksi, jotta voimme tunnustaa, että ylipainon mukana tulee vakavia terveydellisiä seurauksia - sydänsairauksia, diabetesta, syöpää, vain muutama mainitakseni. En koskaan toivoisi näitä kenellekään ja toivon, että laitamme oman terveytemme etusijalle, koska rakastamme itseämme ja kehoamme”, Michaels kirjoittaa.

Voit katsoa naisen twiitin alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Lizzon kappale Truth Hurts oli yksi viime vuoden isoimmista hiteistä ja se muun muassa saavutti Billboard Hot 100 -listan ykkössijan. Nainen on ehdolla yhteensä kahdeksan Grammy-palkinnon saajaksi, mikä on enemmän ehdokkuuksia kuin kellään muulla tänä vuonna.

Lue myös: Muodoillaan raivoa herättänyt laulaja kumoaa syytökset - lyö arvostelijoilleen luun kurkkuun

Lue myös: Laulajatähti twerkkasi stringeissä koripallopelissä ja sai somesodan aikaan: "Sopimatonta!"

Lähde: Huffington Post

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat