Kuva: AOP

Ellie Goulding todisti hullun kolarin - järkyttyi muiden käytöksestä onnettomuuspaikalla

17.12.2019 13:45 - Iiro Myllymäki

Ellie Goulding ihmettelee, miksi muut alkoivat videoida tilannetta sen sijaan että he olisivat auttaneet kuskia.

Brittipoppari Ellie Goulding, 32, on kertonut sosiaalisessa mediassa osuneensa auto-onnettomuuspaikalle. Nainen kertoo, että hän todisti Lontoossa, kun rekka-auto raahasi keulassaan eteensä osunutta henkilöautoa. Goulding jakoi Instagramissa kuvakaappauksen tapauksesta kertoneesta artikkelista ja sen yhteyteen hän kirjoitti menneensä auttamaan henkilöauton kuskia tilanteessa.

”Minä olen se, joka meni katsomaan, onko kuski kunnossa. Se oli hulluinta, mitä olen nähnyt liikenteessä. Kaikki muut vain ajoivat ohi, mutta minun autokuskini pysähtyi. Ajakaa turvallisesti ja pitäkää toisistanne huolta!” Goulding kirjoittaa.

Nainen ihmetteli enemmänkin sitä, miten muut tilanteen todistaneet käyttäytyivät onnettomuuspaikalla.

En voi uskoa, että muiden paikalle pysähtyneiden kuskien ensimmäinen reaktio oli alkaa kuvata videota kännyköillään ja huutaa solvauksia shokissa olevalle kuskille. He eivät edes katsoneet, onko toinen kuski kunnossa. Mitä ihmettä?” Goulding kirjoittaa.

Brittiläinen Metro-lehti kirjoittaa, että rekkakuski kertoi tapahtumapaikalla, ettei hän ollut huomannut henkilöautoon osumista ja sen raahaamista edessään. Rekka oli ehtinyt työntää henkilöautoa hyvän tovin ennen kuin rekkakuski pysähtyi.

Lue myös: Laulajatähden esiintymisasu herätti hilpeyttä somessa: "Cruella De Vil juuttui lampunvarjostimeen"

Lue myös: Ellie Goulding julkaisi videon aamuisesta joogasessiostaan - treenattu vartalo kerää kehuja

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat