Kuva: AOP

Justin Timberlake pyytää julkisesti anteeksi vaimoltaan: "Join liikaa ja kadun käytöstäni"

05.12.2019 09:15 - Iiro Myllymäki

Justin Timberlake joutui pettämiskohun keskelle ja on nyt avannut sanaisen arkkunsa.

Justin Timberlake, 38, on julkaissut julkisen anteeksipyynnön, joka on suunnattu hänen vaimolleen Jessica Bielille, 37, ja parin yhteiselle lapselle. Anteeksipyyntö johtuu pettämiskohusta, jonka keskelle Justin Timberlake joutui sen jälkeen, kun hänestä ja näyttelijäkollega Alisha Wainwrightista, 30, tuli julki epäilyttäviä kuvia. Kuvissa nähtiin, miten samaa elokuvaa kuvaavat Timberlake ja Wainwright viettivät yhdessä iltaa. Wainwrightin nähtiin pitelevän kättään Timberlaken polvella ja yhdessä vaiheessa kaksikko myös piteli toisiaan kädestä kiinni.

Kirjoitimme jo aiemmin, että sisäpiiritietojen mukaan Timberlake potee asiasta huonoa omaatuntoa ja syyttää liiallista juomista käytöksestään. Nyt mies on julkaissut Instagramissa tekstipäivityksen, jossa hänen viestinsä on juurikin tämä.

”Pyrin välttelemään juoruja niin paljon kuin vain pystyn, mutta mielestäni on perheeni puolesta tärkeää puhua viimeaikaisista huhuista, jotka satuttavat rakastamiani ihmisiä”, Timberlake aloittaa päivityksensä.

”Muutama viikko sitten harkintani petti, mutta haluan selventää, että mitään ei tapahtunut minun ja kollegani välillä. Join aivan liikaa, ja kadun käytöstäni. Minun olisi pitänyt olla viisaampi. En halua antaa tällaista esimerkkiä pojalleni. Pyydän anteeksi upealta vaimoltani ja perheeltäni sitä, että olen asettanut heidät tällaiseen noloon tilanteeseen. Haluan olla paras mahdollinen aviomies ja isä. Tämä käytökseni ei edustanut sitä”, Timberlake kirjoittaa.

Voit katsoa miehen koko päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Justin Timberlake ja Jessica Biel ovat olleet naimisissa seitsemän vuoden ajan, ja heillä on neljävuotias poika Silas.

Lue myös: Halloweenin hauskin pari? Justin Timberlake ja Jessica Biel säväyttivät persoonallisesti

Lue myös: Britney Spears jakoi mystisen viestin, fanit hämmentyivät: "Janottaako vanha suola?"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat