Kuva: Emmi Moilanen

Sara Parikka kertoo raskausajan pukeutumisestaan: "Tykkään siitä, että maha näkyy"

04.12.2019 20:45 - Lauri Kujanpää

Parikat ovat muuttaneet väliaikaiseen kotiinsa.

Kolmatta lastaan odottava Sara Parikka, 28, kertoo blogissaan, että vauvan liikkeet näkyvät mahan päällä. Käynnissä on tällä hetkellä 24. raskausviikko.

"Täällä on meneillään nyt rv24+. Nämä ovat ihanat viikot siinä mielessä, että vauvalla alkaa olla jo selvitymismahdollisuudet. Totta kai jokainen viikko on äärimmäisen tärkeä ja onneksi mitään ennen aikaiseen synnytykseen liittyvää ei ole näkyvissä. Pieni pyörii mahassa siihen malliin pitkin päivää ja nyt tuntuu sekä näkyy liikkeet mahan päältä."

Parikka myös kertoo, että siirtyi jo heti raskauden alussa käyttämään "äitiysvaatteita".

"Oon kertonut aiemminkin, että siirryin käyttämään jo raskauden alusta äitiysvaatteita. En pysty pitämään mitään tiukkaa tai kiristävää mahan kohdalta, joten erityisesti alaosat ovat tuoneet pään vaivaa.Tykkään siitä, että maha näkyy ja en pyri piilottamaan sitä vaatteilla (ihan kun se olis ees mahdollista ).Kuitenkin kireät vaatteet ei tunnu mukavilta päällä ja käytän enemmän löysähköjä neuleita/huppareita tai mekkoja. 

Lopuksi Parikka vielä luettelee suosikkivaatteitaan, joita käyttää raskausaikana. Tällaisia ovat muun muassa löysät farkut, legginssit ja mukavat alusvaatteet.

Voit lukea koko blogikirjoituksen täältä.

Sara ja Mikko Parikka ovat nyt muuttaneet väliaikaiseen kotiinsa, ennen kuin he pääsevät asumaan uuteen hirsitaloonsa. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Sara Parikka joutui reklamoimaan taloprojektistaan: "Onneksi haasteet eivät liikaa vaivaa elämää"

Lue myös: Sara ja Mikko Parikka muuttivat - "Kyynel silmässä lähdimme meidän rakkaasta kodista"

Lue myös: Sara Parikka päivittää raskauskuulumisiaan - kertoo "uudesta vaivasta"

Lähde: Sara Parikan blogi

Kilpailut

Uusimmat