Kuva: AOP

Koomikko Pete Davidson pakottaa yleisönsä allekirjoittamaan salassapitosopimuksen - hurjat ehdot

02.12.2019 18:15 - Iiro Myllymäki

Jos sopimuksen rikkoo, joutuu maksamaan valtavan summan.

Stand up -koomikko Pete Davidsonilla, 26, on erikoinen käytäntö keikkojensa yhteydessä. Tiedotusvälineet uutisoivat, että mies vaatii keikkojensa yleisöjä allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, ja tämän sopimuksen rikkomisesta joutuu maksamaan miljoona dollaria, eli noin 908 000 euroa.

Tieto lähti leviämään Facebook-päivityksestä, jonka eräs Davidsonin keikalle aikonut jakoi. Hän kirjoittaa, että salassapitosopimuksessa keikan katsojaa kielletään julkaisemasta omia mielipiteitään esityksestä missään, mukaan lukien sosiaalisessa mediassa. Mielipiteiden esittämisen lisäksi sopimuksessa kielletään myös kertomasta esityksen sisällöstä eteenpäin kenellekään. Keikan järjestäjällä on sopimukseen nojaten myös oikeus takavarikoida yleisön käyttämiä tallennusvälineitä ja tuhota keikoilta kuvattua materiaalia.

Twitterissä leviävien lausuntojen perusteella kyseisiä sopimuksia on pyydetty allekirjoittamaan ainakin marraskuun alusta alkaen. Keikalle ei pääse, jos sopimusta ei tuo mukanaan allekirjoitettuna.

Pete Davidson tunnetaan muun muassa viihdeohjelma Saturday Night Liven sketseistä. Hän sai suurta julkisuutta osakseen ollessaan laulaja Ariana Granden poikaystävä ja kihlattu.

Lue myös: Kohukoomikko Pete Davidson hiiltyi yliopistoyleisölle: "Olette v**un jälkeenjääneitä"

Lue myös: Ismo Leikola esiintyi supersuositun James Cordenin ohjelmassa - sai yleisön ulvomaan naurusta, katso

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat