Kuva: Pyry Pietiläinen / Nelonen

Minttu Kaulanen jakoi kuvan muodonmuutoksestaan, seuraajat ylistävät: "Aivan uskomaton nainen!"

20.11.2019 11:45 - Iiro Myllymäki

Minttu Kaulanen on pudottanut painoaan Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa.

Tänään keskiviikkona televisiossa nähdään Suurin pudottaja Suomi -ohjelman finaalijakso, jossa voitosta kamppailevat Akseli Herlevi, Minttu Murphy-Kaulanen, Niina Kuhta ja Nina Mikkonen. Kirjoitimme aiemmin, että kilpailun voittajan nimi vuoti jo etukäteen julkisuuteen.

Yrittäjä ja tosi-tv-kasvo Minttu Kaulanen on nyt jakanut sosiaalisessa mediassa kuvaparin omasta muodonmuutoksestaan. Kuvien välillä on naisen kuvatekstin mukaan noin kolme kuukautta.

”Omassa päässäni isoin ero on lyhyemmät legginssit ja jälkeen kuvassa kaulakoru ja huulipunan puute. Järki toki tietää et kilolukemat on erit ja vaatekoot myös, mutta visuaalinen kapasiteetti ei erota näitä”, Kaulanen kirjoittaa.

Nainen kertoo lisäksi, että ”jälkeen”-kuvan ottamisestakin on jo kulunut pari kuukautta, joten kroppa on siitäkin jo ehtinyt muuttua. Hän kirjoittaa, että hänen ajatusmaailmassaan on tapahtunut Suurimman pudottajan myötä suuri muutos.

”Mä olen oppinut nauttimaan tästä matkasta. En havittele pelkkää päämäärää, kilolukemaa, peilikuvaa tai tavoitevaatetusta. Mä olen 5 kuukauden aikana muuttanut tapaani ajatella. Ei enää ”sit ku” vaan täysillä ”NYT KU”! Peilistä katsoo itsevarmempi, iloisempi, energisempi ja nykyhetkeen tyytyväisempi tyyppi”, Kaulanen kirjoittaa.

Lopuksi nainen vielä antaa kiitoksensa valmentajalleen Janni Hussille. Naisen kuvaparin pääset katsomaan alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Minttu Kaulasen someseuraajat ovat kehuneet kilpaa naisen muodonmuutosta.

”Upea suoritus. Paljon onnea! Siitä on hyvä jatkaa”, kirjoittaa yksi.

”Aivan uskomaton nainen! Todella upea ja muutoksen huomaa”, kommentoi toinen.

”Oot kyllä ihan huikea!” on myös kommentoitu.

Lue myös: Minttu Kaulasella ovela keino kääntää satelevat peniskuvat huumoriksi - "Antakaa tulla vaan"

Lue myös: Selviytyjät-voittaja Sampo Kaulasella erikoinen kotiinpaluu - Minttu-vaimo tivasi salaromansseista

Kilpailut

Uusimmat