Kuva: AOP

Uudet tiedot julki: Frendit saattaa tehdä paluun, neuvottelut käynnissä

13.11.2019 17:15 - Sallamaari Niittymäki

Mustaa ei ole vielä valkoisella.

Uutisoimme aiemmin, miten Jennifer Aniston ihastutti fanejaan ensimmäisellä Instagram-kuvallaan. Hän julkaisi yhteiskuvan yhdessä Frendit-kollegoidensa kanssa. Näyttää siltä, että tämän jälleennäkemisen syy on nyt selvinnyt.

The Hollywood Reporter uutisoi tiistaina Frendit-suosikkikomediasarjan todennäköisestä paluusta. Lähteiden mukaan virallista sopimusta ei ole vielä tehty, mutta sarjan näyttelijät ja tekijät ovat näyttäneet vihreää valoa. The Hollywood Reporterin mukaan kyseessä olisi käsikirjoittamaton erikoisjakso.

Frendit -sarjaa tähdittävät näyttelijät Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer. Kuuden päätähden lisäksi myöntymyksensä paluulle ovat antaneet tekijät David Crane ja Marta Kauffman.

Lähde kuitenkin tarkentaa The Hollywood Reporterille, että kaikki luova työ on vielä tekemättä ja hyväksyttämättä näyttelijöillä. Jos sopimus menee läpi, alkaa kaikkien aikataulujen yhteen sovittaminen. Lähteen mukaan vielä on siis mahdollista, että koko projekti saattaisi kuivua kokoon.

Paluun on määrä tapahtua uudessa HBO Max -striimauspalvelussa. Tällä hetkellä Frendit -sarjan kaikki tuotantokaudet ovat nähtävillä Netflixissä. Koko sarja siirtyy kuitenkin vuoden lopulla HBO Max -palveluun.

Lue myös: Jennifer Aniston paljasti Frendit-näyttelijöiden palkkaerot: "Olisimme ansainneet saman korvauksen"

Lue myös: Jennifer Aniston kritisoi Marvel-leffoja - somessa näpäytettiin heti takaisin

Lue myös: Oletko huomannut Googlen Frendit-yllätyksen? Juhlistaa sarjan vuosipäivää hulvattomalla tavalla

Lähde: The Hollywood Reporter

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat