Kuva: AOP

Miley Cyrus ehti jo luulla olevansa lesbo - uusi poikaystävä muutti mielen

21.10.2019 19:45 - Iiro Myllymäki

Miley Cyrus kertoo oppineensa Cody Simpsonin myötä, että kaikki miehet eivät ole pahoja.

Poptähti Miley Cyrus, 26, ei ehtinyt olla kauan sinkku erottuaan aviomiehestään Liam Hemsworthista, 29. Ensin nainen siirtyi tapailemaan tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carteria, mutta nyt nainen on tapaillut muutaman viikon ajan laulaja Cody Simpsonia, 22. Kaksikko ei ole peitellyt suhdettaan, vaan he ovat jakaneet muun muassa kuumia yhteiskuvia Instagramiin.

Nyt Miley Cyrus on paljastanut mietteitään miehistä ylipäänsä. Cyrus kertoi Instagramin livelähetyksessä, että hän ehti jo epäillä olevansa lesbo, koska hän ajatteli kaikkien miesten olevan pahoja. Nainen kertoi, että juuri nykyinen poikaystävä Cody Simpson sai naisen muuttamaan mielensä.

- On olemassa myös hyviä tyyppejä, joilla on k*lli. Olen tavannut vain yhden, ja hän on mukana tässä livelähetyksessä, Cyrus sanoi viitaten Simpsoniin, joka nähtiin myös naisen livelähetyksessä.

Miley Cyrus ja Cody Simpson ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan, mutta tunteet muuttuivat kaksikon välillä romanttisiksi vasta hiljattain. Nainen perusteli tätä Instagram-livelähetyksessään kertomalla, että aiemmin nainen ei ollut valmiina päästämään ketään lähelleen ja että hänen persoonansa oli liian ”rankka” Simpsonille.

Miley Cyrus on kirjoittanut Instagramissa tiedostavansa, että monen mielestä hän on mennyt eteenpäin eron jälkeen liian nopeasti. Naisen mukaan tällaiset kommentit heijastelevat sitä, miten eri lailla naisten ja miesten deittailuelämään tavataan suhtautua.

”Miehet voivat siirtyä yhdestä kauniista naisista seuraavaan useimmiten ilman mitään seuraamuksia. Heitä kutsutaan ’legendoiksi’ ja ’hurmureiksi’, kun taas naisia kutsutaan ’lutkiksi’ ja ’huoriksi’”, Cyrus on kirjoittanut.

Lue myös: Miley Cyrus suukottelee poikaystäväänsä - "Keitto aiheutti selvästi pientä kiihottumista"

Lue myös: Miley Cyrus kahvitteli poikaystävänsä kanssa - päätyi myös pelleilemään paparazzeille

Lue myös: Liam Hemsworthin äiti ei hyväksynyt Miley Cyrusia - 'Ero oli helpotus'

Lähteet: Independent, Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat