Kuva: AOP

Miley Cyrus avautui suhdekohuista - Kendall Jenner antoi tukensa

08.10.2019 08:15 - Lauri Kujanpää

Cyrus erosi aviomiehestään elokuussa ja on sen jälkeen deittaillut ainakin kahta ihmistä.

Supertähti Miley Cyrus, 26, avautui vastikään Twitter-sivullaan siitä, että on useat fanit ovat kritisoineet hänen vaihtuvaa deittailuelämää. Kun Cyrus erosi pitkäaikaisesta miesystävästään Liam Hemsworthista, deittaili hän hetken aikaa Kaitlynn Carteria ja nyt 22-vuotiasta laulajaa Cody Simpsonia.

Cyrus muun muassa kirjoitti, että kun miehet vaihtelevat deittikumppaniaan, pidetään heitä naistenmiehinä. Naisten osalla vaihtelu on taas aina hirveä kohu. Cyrus myös muisuttaa, että on nykyään aikuinen ja saa tehdä niin kuin hän itse haluaa ilman kauheaa kohua. Hän on ollut suhteessa lähes koko ikänsä ja saa nyt nauttia täysin sinkkuelämästä.

"Tiedän, että ihmisiä kiinnostavat suhdeasiani ja olen julkinen hahmo, joten ei se minua haittaa. Ainoastaan se, että kommentit ja uutiset saattavat olla asian suhteen niin järkyttäviä, että minua nolottavat ne. Haluan elää ja haluan pitää urani", Cyrus sanoi.

Nyt Cyrusin ystävä, Kendall Jenner, 23, on osoittanut tukensa. Jenner jakoi Cyrusin postauksen ja kirjoitti siihen sydän-emojin saattelemana: "Minäkin tunnen näin! Elä elämääsi, tyttö".

Näet postauksen alta.

Jos twiitti ei näy, paina tästä.

Lue myös: Miley Cyrus on "v*tun inspiroitunut" - fanit uskovat taustalla olevan erotunteet

Lue myös: Miley Cyrus kuvattiin suutelemassa huhuttua uutta rakastaan - kiusoittelua myös somessa

Lue myös: Raju väite: Miley Cyrusin ex-mies sai tietää avioerosta somen kautta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat