Kuva: AOP

Miley Cyrus on "v*tun inspiroitunut" - fanit uskovat taustalla olevan erotunteet

03.10.2019 16:45 - Lauri Kujanpää

Cyrus kertoo asiasta Twitter-sivullaan.

Supertähti Miley Cyrus, 26, ilmoitti Twitter-sivullaan, että on palannut studioon. Cyrus julkaisi itsestään selfien, jossa ilmoittaa, että on tällä hetkellä todella inspiroitunut.

"Takaisin täällä! Olen niin v*tun inspiroinut", kaunotar kirjoittaa.

Cyrusin fanit epäilevät, että artistin inspiraatio tulee tällä hetkellä erotunteista. Cyrus nimittäin erosi ensin elokuussa aviomiehestään Liam Hemsworthista sekä sen jälkeen vielä tuoreesta tyttöystävästään Kaitlynn Carterista.

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä.

Nimettömäksi jäänyt lähde on paljastanut nyt Hollywood Life -lehdelle, että vaikka Carter ja Cyrus ovat edelleenkin ystäviä, kokevat he eron eri tavalla.

- Cyrus kokee edelleenkin valtavaa erotuskaa Liamista, toisin kuin Kaitlynn ex-miehestään Brodysta. Tämä selvästi on vaikuttanut pariskunnan tämän hetken fiiliksiin, sillä Cyrus miettii edelleenkin Liamia.

- Miley ei ole valmis uuteen suhteeseen ja tarvitsee aikaa parantuakseen.

Cyrus on kertonut keskittyvänsä nyt musiikkiin.

Uutisoimme myös vastikään, että Hemsworth olisi kuullut erostaan Cyrusista sosiaalisen median kautta.

Cyrusin leiri tiedotti 10. elokuuta, että aviopari on eronnut ja he haluavat jatkaa elämäänsä erikseen. Tiedote oli Page Sixin mukaan ollut kuitenkin pelkästään Cyrusin puolelta, sillä Hemsworth oli viettänyt aikaa tuolloin Australiassa eikä ollut asiasta tietoinen.

Hemsworth tiedotti itse asiasta vasta muutama päivä myöhemmin, kun kertoi elokuun 13. päivä, että on nyt eronnut ja ei toivo Cyrusille mitään muuta kuin pelkkää hyvää.

Lue myös: Raju väite: Miley Cyrusin ex-mies sai tietää avioerosta somen kautta

Lue myös: Miley Cyrus ei halua nyt uusia suhteita: "Hän tarvitsee aikaa parantuakseen"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat