Kuva: AOP

Johnny Deppin Walk of Fame -tähti töhrittiin rumilla sanoilla - katso kuva

30.09.2019 20:45 - Lauri Kujanpää

Depp taistelee edelleenkin oikeudessa ex-vaimonsa kanssa.

Näyttelijäkomistus Johnny Depp, 56, sai viime viikolla ikäviä uutisia.

Miehen Walk of Fame -tähti on nimittäin töhritty jonkun tuntemattoman ihmisen toimesta. Tähteen oli kirjoitettu rumasti "phoney as* b*tch".

Walk of Fame sijaitsee Hollywoodissa Los Angelesissa, jossa on yli 2500 eri viihdehenkilöille omistettua kunnianosoitusta. Paikka on hyvin suosittu turistikohde.

Depp sai oman tähtensä kadulle vuonna 1999.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Depp, 55, haastoi viime keväänä ex-vaimonsa Amber Heardin oikeuteen peräti 50 miljoonasta dollarista, eli noin 44 miljoonasta eurosta. Depp muun muassa syyttää Heardia siitä, että hän on liannut miestä julkisesti, ja tämä on vaikuttanut miesnäyttelijän elinkeinoon negatiivisesti.

Oikeustaistelu jatkuu edelleenkin. Tuorein uutisoitu asia on, kun Heardin puoli toi esille kuvia, joissa Depp polttaa väitetysti pilveä. The Blast -julkaisun mukaan myös muita kuvia, joissa esitellään Deppin kotona olevia huumekätköjä, on tuotu tuomarin eteen.

Heardin asianajaja oli kertonut tuomarille, että kyseiset kuvat on otettu parin suhteen aikana ja ne ovat olleet vain "jäävuoren huippu kaikesta ikävästä". Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Johnny Depp haastoi ex-vaimonsa oikeuteen - syyttää myös salasuhteesta miljardöörin kanssa

Lue myös: Johnny Deppin eksä Amber Heard pelkää uransa puolesta - pyytää suljettua oikeudenkäyntiä

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat