Kuva: Jussi Kaasinen

Nina Tapio jakoi kaksi erilaista kuvaa itsestään: "Armollisuutta ystävät"

23.09.2019 09:15 - Reija Saarinen

Kuva on kerännyt hurjasti tykkäyksiä sekä kommentteja.

Taikapeili-yhtyeestä tutuksi tullut laulaja Nina Tapio, 47, julkaisi Instagramissa kaksi erilaista kuvaa itsestään. Toisessa Tapio nähdään meikittömänä treenin jälkeen, toisessa meikattuna.

Kuvatekstissä Tapio muistuttaa meitä jokaista muun muassa siitä, että meidän tulisi olla armollisempia itseämme kohtaan. 

"Olen päättänyt joka päivä tehdä jotain hyvää itselleni. Eilen se oli huippukeikat ja viiniä ystävien kanssa ja tänään se oli lenkki metsässä. Liikunta on toooodella oleellinen osa mun jaksamista, mun työkuntoa. Senpä vuoksi olen helpottanut mun liikkumismotivaatiota sillä että joka päivä puen päälle ne jumppavaatteet, huvittaa tai ei, ja lähden liikkeelle. Joskus kävelen vain rauhallisen lenkin koiran kanssa mutta usein kuitenkin innostun ja teenkin oikein tehokkaan hikitreenin. Sen jälkeen mieli ja kroppa kiittää. Nautitaan tästä elämästä, terveistä päivistä, toimivasta kropasta eikä olla liian itsekriittisiä ja negatiivisia itseämme ja muita kohtaan. Armollisuutta ystävät!! Hallelujah", Tapio kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Tapion rehellinen kirjoitus on ollut suuresti hänen seuraajiensa mieleen. Kommentteja onkin sadellut hurja määrä.

"Mulla samantyyppinen projekti menossa. Olen päättänyt pitää parempaa huolta itsestäni."

"Juuri näin."

"Viisaita sanoja."

"Hienosto sanottu."

Julkaisun kaikkine kommentteineen pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

Lue myös: Nina Tapio ei ole enää punapää - fanit ylistävät uutta tyyliä

Kilpailut

Uusimmat