Kuva: AOP

Janni Hussi avautuu yrittäjäelämästään: "Pohjalla on käyty"

05.09.2019 13:15 - Lauri Kujanpää

Hussi jakaa lopussa vielä vinkkejä tuleville yrittäjille.

Fitnesstähti, mediapersoona ja bloggaaja Janni Hussi, 27, kirjoittaa Instagramissa elämästään yrittäjänä. Tänään 5. syyskuuta vietetään Yrittäjän päivää, ja se on saanut Hussin puhumaan omista kokemuksistaan.

"Mitä parhainta Yrittäjän päivää kaikille yrittäjäkollegoille!

Yrittäjäksi lähteminen on ollut mulle jotenkin tosi luonnollinen vaihtoehto ja se tapahtui aikalailla puolivahingossa. En mä koskaan pienenä ajatellut, että musta tulee yrittäjä, vaan mun piti olla ”isona” Suomen paras poniraviohjastaja tai ratsupoliisi. Yrittäjäksi siirtyminen tapahtuikin luonnollisesti, kun montaa eri työtä tehdessä alkoi käydä helpommaksi laskuttaa itse, kuin toimitella verokortteja sinne tänne. Olin 19, kun pistin ensimmäisen yritykseni pystyyn. Siitä tulee ensi vuonna kymmenen vuotta", Hussi kirjoittaa ja jatkaa:


"Hiljalleen oman yrityksen toiminta alkoi muodostua. Ensin liikuntapalveluja, sitten promoottorin töitä ja juontohommia. Nyt 8 vuotta myöhemmin toimintaa on kertynyt niin laajasti, että yrityksiä pyörii jo kolminkerroin. Yrittäjyydessä ehdottomasti parasta on vapaus omasta aikataulusta. Sitä vaan pitää oppia hallitsemaan, tai muuten tuosta ”vapaudesta” saattaa äkkiä tulla kirous. Monet yrittäjät varmasti tietää ne tahattomasti yöhön saakka venyneet työpäivät ja perutut kaverilounaat. Tuttua on myös ”en mä ehdi lomailla” ja ”totta kai mä pääsen myös viikonloppuna”. .

Mä olen vasta vuoden sisällä oppinut kontrolloimaan omaa kalenteriani niin että se ei aja mua lasarettiin. Pohjalla on käyty jaksamisen kanssa, mutta onneksi siitäkin on selvitty säikähdyksellä."

Lopuksi Hussi jakaa vinkkejä vielä niille ihmisille, jotka haaveilevat yrittäjäelämästä.

"Mun ehkä tärkein vinkki yrittäjiksi haaveileville onkin suunnittelu. Sunnittele oma ajankäyttösi realistiseksi ja omaa jaksamista tukevaksi. Hektisiä jaksoja tulee ja se on varma, mutta se ei liian pitkään jatkuessa edistä omaasi eikä yrityksesi hyvinvointia. Koska sinä olet yrityksesi tärkein pääoma."

Näet julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Lue myös: Syöpäleikkauksesta toipuva Janni Hussi blogissaan: "Jos itku tulee, sitten tulee"

Lue myös: Janni Hussi avautui turhautuneisuudesta blogissaan: "Kaikilla omat keinonsa selvitä"

Kilpailut

Uusimmat