Kuva: AOP

Drag queen syyttää Ariana Grandea lookin varastamisesta - sama tyyli johti jo aiemmin oikeustoimiin

05.09.2019 15:45 - Iiro Myllymäki

Ariana Grande on haastanut muotiketjun oikeuteen lookin kopioimisesta, mutta nyt häntä itseään syytetään kopioinnista.

Laulajatähti Ariana Grande, 26, on monitahoisen kohun keskellä liittyen hänen pukeutumiseensa 7 Rings -musiikkivideolla. Nainen on haastanut muotibrändi Forever 21:n oikeuteen mainoskampanjasta, joka hänen mielestään yrittää luvatta hyötyä naisen tyylistä kyseisellä musiikkivideolla. Forever 21 ja Ariana Grande olivat aiemmin neuvotelleet yhteistyösopimuksesta, mutta eivät päässeet yhteisymmärrykseen. Tämän jälkeen Forever 21 käytti Instagram-päivityksissään kuvia naisen musiikkivideoista ja markkinoi tuotteitaan myös paljon Ariana Grandelta näyttävän mallin kuvalla. Granden ja hänen taustatiiminsä mukaan Forever 21 on varastanut Granden 7 Rings -musiikkivideon tyylin ja käyttänyt sitä ”harhaanjohtavassa” mainoskampanjassa. Laulaja on haastanut muotibrändin oikeuteen kymmenestä miljoonasta dollarista, eli noin yhdeksästä miljoonasta eurosta.

Nyt lusikkansa soppaan on työntänyt drag queen Farrah Moan, joka puolestaan syyttää Ariana Granden tiimiä hänen lookinsa varastamisesta kyseiseen musiikkivideoon. Farrah Moan, oikealta nimeltään Cameron Clayton, on julkaissut aiheesta päivityksiä Twitterissä. Farrah Moan on tullut tunnetuksi RuPaul’s Drag Race -ohjelmasta, ja kohun keskellä oleva look on peräisin hänen esiintymisestään ohjelman All Stars -kaudella.

Arianan pitäisi antaa minulle osuus tuosta kymmenestä miljoonasta, koska hänen tiiminsä oikeasti lähetti kuvan minusta suunnittelijalle ja maksoi hänelle siitä, että hän kopioi lookini All Stars -kaudelta. Olen nyt tavannut suunnittelijan ja minulle kerrottiin totuus. On ilmeisesti ok varastaa queer-taiteilijoilta oman hyödyn nimissä”, Farrah Moan kirjoittaa Twitterissä.

Päivityksen yhteydessä drag queen on jakanut kuvan omasta lookistaan ja kuvan Ariana Granden lookista rinnakkain. Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Farrah Moan tähdentää, ettei varsinaisesti syytä Ariana Grandea asiasta, vaan hänen taustajoukkojaan.

”Pointti on se, että myös hänen tiiminsä on varastanut”, Moan kirjoittaa.

Lue myös: "Ei oo todellista!" - Ariana Granden Suomen-keikan poikkeuksellisen tiukat turvatoimet puhuttavat

Lue myös: Ariana Grande tuotti suomalaisfaneilleen suuren pettymyksen - "Jostain on luovuttava"

Lähteet: Metro.co.uk, Buzzfeed

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat