Kuva: AOP

Vau! Leonardo DiCaprion järjestö lahjoitti valtavan summan rahaa Amazonin suojeluun

26.08.2019 21:45 - Lauri Kujanpää

DiCaprio tähdittää tällä hetkella Once Upon A Time In Hollywood -elokuvaa.

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio, 44, on tunnettu luonnonsuojelija. Hän on muun muassa tehnyt dokumentin ilmastonmuutoksesta sekä hänen hyväntekeväisyysjärjestönsä Leonardo Dicaprio Foundation on jakanut sen 20 toimintavuoden aikana yhteensä 100 miljoona dollaria, eli noin 83 miljonaa euroa, eri yrityksille ja yhdistyksille taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

Viime viikolla uutisoimme, kuinka DiCaprio oli ottanut kantaa Amazonissa riehuviin tulipaloihin. Voit lukea lisää tästä.

Nyt muun muassa The Lad Bible -sivusto uutisoi, että hyväntekeväisyysjärjestö, jossa DiCaprio on myös mukana, on lahjoittanut 5 miljoonaa dollaria, eli noin 4,5 miljoonaa euroa, Amazonin polttamisen ehkäisemiseksi.

Earth Alliance -nimisen järjestön lahjoittama summa jakaantuu viidelle paikalliselle järjestölle, jotka yrittävät estää sademetsän polttamista. DiCaprion lisäksi Earth Alliancessa on mukana useita miljonäärisijoittajia, kuten Brian Sheth.

DiCaprio tähdittää tällä hetkellä elokuvateattereissa olevaa Once Upon A Time In Hollywood -leffaa, jonka on ohjannut Quentin Tarantino.

Lue myös: Leonardo DiCaprio otti kantaa Amazonin tulipaloihin - näyttelijäkaunotar vastasi jämäkästi takaisin

Lue myös: Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt edustivat upeina uutusleffan ensi-illassa - katso kuvat

Lähde: The Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat