Kuva: AOP

Simon Cowell tylytti "kaikkien aikojen huonointa" Talentin live-esitystä - katso itse

22.08.2019 14:45 - Iiro Myllymäki

Kaksikon veitsenheittelyesitys sai viileän vastaanoton.

Kykykilpailujen tuomarikonkari Simon Cowell, 59, on ehtinyt uransa aikana näkemään jos jonkinmoista live-esitystä, mutta nyt mies on nähnyt omien sanojensa mukaan sen kaikkein huonoimman. Tuoreimmassa America’s Got Talent -jaksossa nähtiin Nick & Lindsay -duon esitys, jossa nähtiin muun muassa veitsenheittelyä, piikkimattotemppuja ja pullojen rikkomista. Esityksessä kaikki ei kuitenkaan mennyt putkeen. Monet heitetyistä veitsistä eivät esimerkiksi jääneet rekvisiittaseinään kiinni, vaan tipahtivat lavalle.

Simon Cowell osoitti pettymyksensä esitykseen jo show’n aikana painamalla tuomarien hallussa olevaa ruksia. Voit katsoa esityksen alta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Simon Cowell ei sanojaan säästellyt päästessään kommentoimaan esitystä.

- En halua olla töykeä, mutta tuo taisi olla koko America’s Got Talent -historian huonoin live-esitys, jonka olen nähnyt. Olette ihania, mutta tässä meni kaikki pieleen. Se oli kuin murhaa olisi katsonut, Cowell sanoi.

Esityksen YouTube-kommentit eivät ole olleet sen kiltimpiä.

”Tuo oli todella noloa. Kappale ei sopinut vaaran tunteeseen. Nainen epäonnistui melkein jokaisen heittonsa kanssa. Ylipäätään tuo ei vaikuttanut yhtään vaaralliselta. Tuo näytti vain surulliselta”, kommentoi yksi.

”He saattavat tappaa toisensa, koska he eivät selvästikään harjoittele. Koko esitys näyttää oudolta. Halusin tykätä heistä, mutta en vain pysty”, kommentoi toinen.

Esitys nähtiin America’s Got Talent -ohjelman livelähetysvaiheessa, joten Nick & Lindsay olivat jo päässeet jatkoon koe-esiintymisestä. Vielä ei ole tiedossa, pääsikö kaksikko jatkoon seuraavaan vaiheeseen. Voit katsoa kaksikon koe-esiintymisen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Miehen burlesque-esitys hurmasi American Talent -tuomarit - onko suurempaa ilmeiden kirjoa nähty?

Lue myös: 10-vuotiaan tytön lauluääni löi kaikki ällikällä Amerikan Talentissa - katso video

Lähteet: Huffington Post, Gold Derby

Kilpailut

Uusimmat